Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PÂTE LAVANTE VOLUMISANTE RASSOUL EXTRACTS ROSE 250 ML
PÂTE LAVANTE VOLUMISANTE RASSOUL EXTRACTS ROSE 250 ML
PÂTE LAVANTE VOLUMISANTE RASSOUL EXTRACTS ROSE 250 ML

PÂTE LAVANTE VOLUMISANTE RASSOUL EXTRACTS ROSE 250 ML

250 ML 100 ml / 11.23€
-28% T'ESTALVIES -10,92 €
39,00 € 28,08 €
28,08 € -28%
28,08 €
100 ml / 11.23€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La Pasta Netejadora Voluminitzadora amb Argila Pura de Rassoul i Extractes de Rosa de Christophe Robin purifica i mima el cabell fi i sense brillantor amb tractament de neteja profunda, similar a un xampú, amb una consistència única i beneficis per augmentar el volum.

La seva fórmula, amb un 85% d'ingredients naturals, es transforma en aplicar-la en una escuma lleugera, amb argila mineral pura de Rassoul, rica en oligoelements, que absorbeix la brutícia, el greix i les impureses, alhora que densifica cada fol·licle per millorar la força, lelevació i el gruix des de larrel.

Els extractes de fulla de baobab i l'aigua de rosa centifolia aporten una textura suau i flexible, amb propietats antioxidants que ajuden a combatre el dany dels radicals lliures i protegir la vitalitat del color.

Els cabells se senten renovats i rejovenits, amb més volum i cos.

No conté parabens, silicona, SLS ni colorants.

EAN13
5056379589689
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Protecció
Suavitat
Tipus de cabell
Fi
Sense Volum
Format
Pot

Aplicar una dosi de producte semblant a una cullerada.

Aplicar el producte sobre els cabells humits i treballar per seccions.

Afegeix aigua i fa massatges suaument per emulsionar, prestant especial atenció a les arrels.

Aclarir abundantment. Per intensificar els resultats, deixeu que la pasta reposi als cabells durant dos minuts abans d'esbandir.

Moroccan Lava Clay, Sucrose, Ammonium Lauryl Sulfate, Aqua (Water), Butylene Glycol, Cocamide Mea, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Hydrated Silica, Rosa Centifolia Flower Water, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Peg-2 Dimeadowfoamamidoethylmonium Methosulfate, Hexylene Glycol, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Rosa Gallica Flower Extract, Carbomer, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol.