El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SHAMPOO VOLUME NATURAL EAU ROSE 500 ML
SHAMPOO VOLUME NATURAL EAU ROSE 500 ML

SHAMPOO VOLUME NATURAL EAU ROSE 500 ML

500 ML 100 ml / 5.76€
-27% T'ESTALVIES -10,70 €
39,50 € 28,80 €
28,80 € {* -27%*}
28,80 €
100 ml / 5.76€
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,43€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest xampú neteja suaument el teu cabell, alhora que millores la vitalitat del color, el volum i la suavitat amb el xampú voluminitzador delicat amb extractes de rosa de Christophe Robin.

El xampú de neteja diària i protecció del color, ideal per a cabells fins, tenyits o naturals, que forma part de la gamma Volume.

El xampú ajuda a crear cos i nodreix la fibra capil·lar per evitar que es ressequi.

La fórmula està enriquida amb aigua de roses i extractes de baobab fortificant per netejar suaument, preservar, pintar i restaurar el volum i la suavitat.

Els extractes de rosa, combinats amb un pH àcid, tensen les escates dels cabells per limitar la pèrdua de pigments i mantenir el color brillant i fresc.

El cabell recupera el to i el cos, i queda suau i manejable.

Té una consistència de gel transparent que nodreix i enforteix els cabells, mentre que els ingredients antioxidants i el pH àcid eviten la pèrdua de pigment perquè el cabell tingui un aspecte vibrant i brillant.

EAN13
5056379589696
Quantitat
500 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Hidratació
Suavitat
Textura
Gel
Tipus de cabell
Fi
Sense Volum
Tenyit
Format
Dosificador

Aplicar una dosi de xampú sobre els cabells humits.

Emulsionar i aclarir els cabells.

Repetir lacció si ho desitja.

Aqua (Water), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Acrylates Copolymer, Disodium Cocoamphodiacetate, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Rosa Centifolia Water Extract, Rosa Moschata Seed Oil, Rosa Gallica Extract, Polyquaternium-16, Xanthan Gum, Peg-150 Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Deceth-7, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Ppg-26-Buteth-26, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol, Carbomer, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol.