El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
OLI DE SÀNDOL
OLI DE SÀNDOL
OLI DE SÀNDOL
OLI DE SÀNDOL
OLI DE SÀNDOL
30 ML 100 ml / 145.33€
-21% T'ESTALVIES -11,90 €
55,50 € 43,60 €
43,60 € -21%
43,60 €
100 ml / 145.33€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,65€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Oli de Sàndal. Aquest oli per a la cara a base de 100% purs extractes de plantes és un tractament per a pells seques a molt seques que proporciona sensació de confort i exerceix un efecte calmant.

Els olis essencials de sàndal, cardamom i lavanda calmen i estimulen la pell.

L´oli d´avellana d´acció nutritiva prevé la deshidratació, suavitza i satina la pell.

Penetra a l'instant.

EAN13
3666057030994
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Molt seca
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Nutrició
Suavitat
Textura
Oli
Format
Comptagotes

Utilitzar a la nit després de desmaquillar perfectament la pell. Aplicar una petita quantitat de producte sobre el rostre i el coll encara humits de tònic, insistint a les zones que es vulgui tractar i evitant el contorn dels ulls. Retireu l'excedent col·locant un mocador de paper pla sobre la cara.

Escalfar

Escalfa una mica d'oli entre els palmells de les mans.

Aplicar

Inspira profundament i aplica cap a l'exterior sobre la cara i el coll.

Drenar

Aplica una lleugera pressió drenant 3 vegades a les galtes, el front i la barbeta, i, finalment, al coll.

CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) OIL, ELETTARIA CARDAMOMUM SEED OIL, CARUM PETROSELINUM (PARSLEY) SEED OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM/FRAGRANCE, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, FARNESOL [V1233D1]

*Només amb finalitats informatives. Cada llista dingredients és específica per a una referència de producte individual. Totes les fórmules estan subjectes a canvis. Encara que ens esforcem per mantenir l´exactitud d´aquesta llista d´ingredients, no podem garantir que sigui fiable, estigui actualitzada o no contingui errors. Si us plau, consulteu també la llista d'ingredients a l'envàs exterior del producte per obtenir una llista completa, precisa i actualitzada.