Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EAU EXTRAORDINAIRE CREMA CORPORAL
EAU EXTRAORDINAIRE CREMA CORPORAL
EAU EXTRAORDINAIRE CREMA CORPORAL

EAU EXTRAORDINAIRE CREMA CORPORAL

200 ML 100 ml / 16.95€
-29% T'ESTALVIES -14,10 €
48,00 € 33,90 €
33,90 € -29%
33,90 €
100 ml / 16.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,51€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Eau Extraordinaire. Crema corporal hidratant i perfumada amb les notes florals i afruitades d'Eau Extraordinaire.

Eau Extraordinaire s'ofereix com a crema corporal hidratant: la seva textura suau nodreix i hidrata la pell intensament, però és molt més que això.

La fragància d'Eau Extraordinaire converteix aquest tractament en una experiència sensorial de benestar revitalitzant.

EAN13
3666057178870
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Normal
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Nutrició
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Textura
Crema
Format
Tub

Cada dia, al matí i/o a la nit.

Per lluir una pell encara més suau i llisa, exfòlia-la una o dues vegades per setmana abans d'aplicar aquesta crema hidratant.

Exfoliar la pell amb regularitat i eliminar les cèl·lules mortes millora l'efecte dels productes de tractament.

AQUA/WATER/EAU. COCOGLYCERIDES. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. PARFUM/FRAGRANCE. PROPANEDIOL. CETEARYL ALCOHOL. CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL. GLYCERIN. GLYCERYL STEARATE CITRATE. 1,2-HEXANEDIOL. SQUALANE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. CETEARYL GLUCOSIDE. GLYCERYL CAPRYLATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. LIMONENE. XYLITYLGLUCOSIDE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. ANHYDROXYLITOL. XANTHAN GUM. LINALOOL. SODIUM HYDROXIDE. XYLITOL. DISODIUM EDTA. GERANIOL. CITRONELLOL. CITRAL. GLUCOSE. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. CITRIC ACID. SODIUM BENZOATE. POTASSIUM SORBATE. [C3775A]

*Només amb finalitats informatives. Cada llista dingredients és específica per a una referència de producte individual. Totes les fórmules estan subjectes a canvis. Encara que ens esforcem per mantenir l´exactitud d´aquesta llista d´ingredients, no podem garantir que sigui fiable, estigui actualitzada o no contingui errors. Si us plau, consulteu també la llista d'ingredients a l'envàs exterior del producte per obtenir una llista completa, precisa i actualitzada