Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SMART CLINICAL CREMA 50ML

SMART CLINICAL CREMA 50ML

50 ML 100 ml / 109.60€
54,80 €
54,80 €
54,80 €
100 ml / 109.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,82€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una crema antiarrugues que ajuda a enfortir i nodrir per a una pell més suau i més jove.

Crema hidratant ultra nutritiva està dissenyada per ajudar a reduir visiblement les línies i les arrugues per a una pell flexible i daspecte més jove.

La fórmula d´avantguarda ajuda a augmentar el col·lagen natural de la pell per ajudar a enfortir l´estructura dèrmica, deixant la pell més forta i amb un aspecte més suau de la pell farcida amb hidratació duradora.

Ingredients clau: el complex de pèptids CL1870 és una barreja de pèptids experta dissenyada per combatre l'aspecte de les arrugues en augmentar el col·lagen natural, que ajuda a enfortir l'estructura de suport natural de la pell.

L'àcid hialurònic en dos pesos moleculars és un humectant intens que ajuda a inundar la pell amb hidratació i manté encès; ajuda a restaurar Suavitat i visiblement suau i fina.

L'extracte de llavor de soja és ric en àcid lisofosfàtic (LPA), que nodreix per ajudar a enfortir la pell.

Provat per dermatòlegs.

EAN13
192333125120
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Nutrició
Suavitat
Textura
Crema
Format
Pot

Fes-lo servir dues vegades al dia, matí i nit.

Aplicar a la cara i el coll després d'usar el sèrum corrector d'arrugues Clinique Smart Clinical Repair Follow with Clinical Repair Wrinkle Correcting Cream Eye Cream for the Ultimate Desenvelliment rutina.

Sempre inclou SPF com el darrer pas a l'AM

Complex de pèptids CL1870 és una barreja de pèptids experta dissenyada per combatre l'aspecte de les arrugues en augmentar el col·lagen natural, que ajuda a enfortir l'estructura de suport natural de la pell.