Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER SERUM
BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER SERUM
BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER SERUM
BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER SERUM
BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER SERUM
BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER SERUM

BIO-PERFORMANCE SKIN FILLER SERUM

60 ML 100 ml / 266.58€
-45% T'ESTALVIES -131,05 €
291,00 € 159,95 €
159,95 € -45%
60ML RECARGA
-37% T'ESTALVIES -90,51 €
244,50 € 153,99 €
153,99 € -37%
159,95 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,40€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Controla el pas del temps amb Bio-Performance Skin Filler, un duet de sèrums complementaris, de nit i de dia, formulats amb la tecnologia més futurista de Shiseido, Molecushift, inspirada en la medicina estètica.

Omple les arrugues des de l'interior per a una pell d'aspecte cinc anys més jove, amb més volum i les arrugues profundes menys visibles en un dia*.

Amb més de 30 anys d'innovació en àcid hialurònic, la tecnologia MolecuShift omple la pell des de l'interior per reafirmar-la a l'instant i reduir les arrugues profundes.

Pas 1 - Infill Serum Nit: Conté àcid hialurònic d'alt pes molecular compactat perquè pugui penetrar intensament a l'epidermis** durant la nit.

Pas 2 - Full Expansion Serum Dia: Expandeix les molècules d'Àcid Hialurònic d'alt pes molecular.

Les molècules d'Àcid Hialurònic d'alt pes molecular recuperen la mida original per obtenir un volum més gran des de l'interior.

Per a tot tipus de pells. Testat dermatològicament. Format recàrrega disponible.

*Prova de consum en 110 dones.**en capes superiors de l'epidermis

EAN13
729238189911
Quantitat
60 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Hialurònic

● A la nit, aplicar una gota de Infill Serum Nit després d'haver netejat i preparat la pell; acabar amb la crema hidratant adequada.

●Al matí, aplicar una gota de Full Expansion Serum Dia després d'haver netejat i preparat la pell; acaba amb la crema hidratant adequada.

●Bio-performance skin filler es pot utilitzar en qualsevol rutina de tractament.

●Dins del ritual J-Beauty, aplicar com el darrer sèrum abans de la crema hidratant.

Infill serum (Night)

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・DIPROPYLENE GLYCOL・ALCOHOL DENAT.・BUTYLENE GLYCOL・MAGNESIUM CHLORIDE・GLYCERIN・PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER・SODIUM HYALURONATE・PEG-6・PEG-32・HYDROXYETHYL UREA・LAURYL BETAINE・LACTIC ACID・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・PEG-150・PPG-13-DECYLTETRADECETH-24・TRIETHANOLAMINE・SODIUM CITRATE・DISODIUM EDTA・CITRIC ACID・AMMONIUM LACTATE・TOCOPHEROL・PHENOXYETHANOL・SODIUM BENZOATE・  <M101775-712>

Full expansion serum (Day)

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・DIMETHICONE・BUTYLENE GLYCOL・DIPROPYLENE GLYCOL・ALCOHOL・GLYCERIN・BEHENYL ALCOHOL・TRIETHYLHEXANOIN・SILICA・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE・ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE・AMINOPROPYL DIMETHICONE・TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) FLOWER EXTRACT (TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT)・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・BUPLEURUM FALCATUM ROOT EXTRACT・BATYL ALCOHOL・HYDROGENATED PALM OIL・BEHENIC ACID・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) KERNEL OIL・PEG-60 GLYCERYL ISOSTEARATE・PEG-10 DIMETHICONE・ELAEIS GUINEENSIS (PALM) OIL・TOCOPHEROL・SODIUM METAPHOSPHATE・POTASSIUM HYDROXIDE・SODIUM METABISULFITE・CINNAMOMUM CASSIA BARK EXTRACT・CITRIC ACID・PHENOXYETHANOL・  <M101776-712>