Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
RENDEZ-VOUS Á PARIS EDP VAPORIZADOR 100 ML

RENDEZ-VOUS Á PARIS EDP VAPORIZADOR 100 ML

100 ML 100 ml / 103.50€
103,50 €
103,50 €
103,50 €
100 ml / 103.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,55€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Rendez-Vous à Paris by Montale, fa homenatge a la ciutat natal de la marca parisenca, des del primer esprai les sublims notes gourmand us enamoraran de la seva estela distintiva.

Dolç París fins i tot les estrelles et miren amb una nota de gelosia, ciutat parisenca on la dolça llum daurada cega els amants en una geometria nocturna màgica.

Rendez-Vous à Paris, és una fragància plena d'amor i vitalitat, una abraçada apassionada nascuda de les notes gourmand de pera i ruibarbre que revelen un cor floral oriental amb pètals de rosa i flors blanques, un toc de pàtxuli i una nota audaç de gingebre, et transportarà a un fons sensual i càlid, amb un xiulet exagerat similar a la mel, gràcies a notes de mesc, vainilla i un accent ambre.

EAN13
3760260458597
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Especiada
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai

T'expliquem el secret perquè l'aroma sigui intensa i duradora: aplicar poca quantitat a les zones estratègiques (nines, coll, darrere les orelles i part posterior dels colzes) i tornar a aplicar quan ho necessitis.

Floral, Oriental i Afruitada.

Eau de parfum

Per a tots dos

Notes de sortida: Mescles empolsats, Sucre de Vainilla i Ambre gris.

Notes de cor: Pètals de rosa, Flors blanques, Patchouli d'Indonèsia, Tocs d'arrels de Gingebre.

Notes de fons: Pera cruixent, Ruibarbre fresc.