Llueix un cos sa! Cuida la teva pell amb la millor selecció i emporta't de regal* el NOU SKIN UNIFY Descobreix >>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Acqua Di Parma

Acqua di Parma, un símbol del savoir-faire i el refinament italians, representa el luxe discret a través de les seves elegants fragàncies i productes d'estil de vida.

Ens remuntem al 1916, quan el baró italià Carlo Magnani viatja als epicentres de la cultura: París, Londres i Nova York. És en aquest moment quan decideix crear una fragància destinada a ser un èxit atemporal: Colònia. Fresca i moderna, expressant l'estil dels italians. El sol italià es reflecteix a les fruites d'or, llimona, taronja i bergamota, acuradament seleccionades i destil·lades. A continuació presenta un cor de notes aromàtiques i harmonioses, com l'espígol, el romaní, la revetlla i la rosa de Damasc, seguit del càlid vetiver enfustat, el sàndal i el pàtxuli.

Acqua di Parma és molt més que una marca de fragàncies, és un estil de vida en la forma més sofisticada. El seu secret sempre ha estat avançar cap al futur mantenint intacte el seu ADN. Estem molt orgullosos del nostre patrimoni, la nostra història i els nostres valors, però mai no ens oblidem de mirar al futur. Donant vida a l'estil, a l'estil italià. Tots els productes Acqua di Parma estan fets a Itàlia per artesans tradicionals, utilitzant únicament els materials de més alta qualitat. Només es venen a través de les nostres botigues i distribuïdors seleccionats.

Acqua di Parma té conviccions molt clares com a marca. La simplicitat és bàsica per a l'elegància, especialment per a l'elegància italiana. Les coses fetes a mà desenvolupant lentament una identitat, i la imperfecció és l'única forma veritable de perfecció. Perpetuem l'Art di Vivere italià adoptant rituals sofisticats i valors autèntics. Expressat a través de la nostra política ambiental i social, Acqua di Parma Futura, dóna forma a allò que fem per preservar el futur.

Filtrar per

Categories
Gènere
Filtre