El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Goutal

Des del 1981, la nostra casa francesa d'alta perfumeria ofereix un autèntic art de perfumar-se amb les seves delicades i úniques creacions que acompanyen tots els moments de la vida.

Sempre hi ha una essència que et fa viatjar o que et torna a la falda d'un ésser estimat. La que us acompanya durant un estiu o durant molts anys.

Tots aquests perfums, com tantes abraçades còmplices, intencions que surten del fons del cor, explosions de rialles, records que traslladen directament a un altre temps, moments commovedors o divertits, expliquen part de la nostra història. Tots els perfums de vida.

L'instint d'Annick Goutal, una dona amb una personalitat decidida i d?esperit lliure que va viure diferents vides, és l?origen de la firma. Guiada per l'amor, fou una dona inspirada i inspiradora. Avui, la Maison continua el seu llegat transformant les emocions de la vida en perfums.

Pionera de la perfumeria independent, Annick va ser una de les primeres dones perfumistes a un món d'homes. Les seves creacions encanten els amants de les fragàncies belles, algunes de les quals han esdevingut icones com Eau d´Hadrien i Petite Chérie.

Filter by

Categories

Gènere

Filter