Aconsegueix un regal per les teves compres en cosmètica solar. Fins a finalitzar existències. Veure productes >>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Tiffany

La història de Tiffany & Co es remunta a l'any 1837 quan Charles Lewis Tiffany obre una petita botiga de regals de luxe a Broadway. És pocs anys després quan comença a adquirir els primers diamants als aristòcrates francesos emigrants als EUA, guanyant-se la reputació de “El Rei dels Diamants”.

Destaca entre les fites de la marca l'adquisició del diamant groc més gran i excèntric del món de les mines de Kimbery a Sud-àfrica, la presentació de la primera col·lecció de joies i anells de compromís i l'adopció per part del Govern Americà dels patrons de puresa del platí de Tiffany (un 95%).

Als 40, obre per primera vegada les portes de la seva botiga més coneguda, una boutique a la 5a Avinguda. No és casualitat que des de llavors la zona sigui la meca del comerç de luxe actual. Als 60, Audrey Hepburn interpreta “Esmorzar amb Diamants” lluint els diamants Tiffany, servint d'aparador mundial i llançant a la firma a l'autèntic estavellat. Avui dia, és una de les firmes de joieria més conegudes a tot el món dirigida al seu vessant creatiu per Reed Krakoff. El 2017, i amb 180 anys d'experiència, Tiffany&Co llança la primera fragància de la mà de Coty. Una veritable joia del perfum!

Els perfums Tiffany & Co són l'equivalent en perfumeria a les seves creacions a la joieria. Fragàncies elegants, luxoses, romàntiques i atemporals. El regal ideal que com no podia ser d'una altra manera, ve contingut a la icònica caixa blava. Com si fos una veritable joia.

Filter by

Categories

Gènere

Filter