Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PALOMA PICASSO MON PARFUM EDP SPRAY
PALOMA PICASSO MON PARFUM EDP SPRAY
PALOMA PICASSO MON PARFUM EDP SPRAY
PALOMA PICASSO MON PARFUM EDP SPRAY

PALOMA PICASSO MON PARFUM EDP SPRAY

100 ML 100 ml / 64.80€
64,80 €
64,80 € -0%
64,80 €
100 ml / 64.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,97€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Mon Parfum de Paloma Picasso és poderós, atrevit i fascinant. Un complement perfecte per a la dona atrevida que irradia una aura d'audàcia innata.

Mon Parfum de Paloma Picasso és poderós, atrevit i fascinant. Un complement perfecte per a la dona atrevida que irradia una aura d'audàcia innata. Presentada el 1984, Paloma Picasso va expandir la seva carrera professional com a dissenyadora de joies i va buscar crear una fragància inspirada en els seus propis perfums favorits. Mon Parfum és una seductora fragància floral, impregnada de rosa, angèlica i bergamota. Amb un cor viu ple de suaus acords reforçats de jacint i ambre, la fragància traspua una extravagància sense reserves, temperada per la recerca d'una creació atemporal. Combinant elements de l'expressió personal artística definida pel cèlebre Pablo Picasso, pare de Paloma, amb el seu propi estil, sofisticat i decadent, va néixer un llenç icònic de fragàncies segures.

Un perfum que s'obre amb un esclat irresistible de florals femenins en notes clau d'angèlica, clavell i rosa en flor, realçat per una barreja afruitada de bergamota i llimona d'Amalfi. Amb suculentes notes de gessamí, jacint i pachulí al cor de Mon Parfum, el que és aromàtic i el dolç es troben per harmonitzar un atractiu elixir. Les notes enfustades de sàndal, mesc i evernia prunastri es barregen amb ambre daurat per a un final terrós i seductor. 

EAN13
3360373000159
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Chipre
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Si vols que el teu perfum duri, l'interior del canell i el buit dels colzes són llocs càlids per perfumar-se. L'aplicació darrere les orelles també és molt sensual. 

Família de fragàncies: Xipre i floral Notes de sortida: Oli de bergamota, acord de magnòlia, acord de mandarina

Notes de cor: Essència de petitgrain, extracte de rosa, absolut de gessamí, acord de lliri

Notes de fons: Oli de pàtxuli, acord de mel, acord de tabac ros, acord de sàndal, oli de fusta de guaiac

ALCOHOL, AQUA (AGUA), PARFUM (FRAGANCIA), LINALOOL, ETILHEXIL METOXICINAMATO, ALFA ISOMETIL IONONA, HIDROXICITRONELAL, BUTILFENIL METILPROPIONAL, BENZOATO DE DIETILAMINO HIDROXIBENZOIL HEXILO, LIMONENO, HEXILCINAMAL, EUGENOL, ALCOHOL BENCÍLICO, GERANIOL, CITRONELOL, BENZOATO DE BENCILO, BHT, SALICILATO BENCÍLICO, FARNESOL, CUMARINA, CITRAL, ALCOHOL CINAMÍLICO, ISOEUGENOL, CINAMATO BENCÍLICO, CINAMAL