El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume The One Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume The One Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume The One Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
30 ML 100 ml / 143.17€
42,95 €
42,95 €
50 ML 100 ml / 119.90€
59,95 €
59,95 €
75 ML 100 ml / 98.60€
73,95 €
73,95 €
73,95 €
100 ml / 98.60€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,11€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El perfum The One Eau de Parfum de Dolce&Gabbana és una fragància floral que, amb la seva aroma delicada i elegant, es converteix en una joia imprescindible per a una dona apassionada i intensa. Entre les notes aromàtiques, la vainilla amb un toc suggerent i reconfortant gràcies a la seva fragància cremosa, la rosa aporta un toc dolç i la mandarina suma les notes vibrants que generen una sensació energitzant i fresca.

Què és el que diferencia el perfum The OneEau de Parfum

The One Eau de Parfum es diferencia d'altres fragàncies per la seva aroma sofisticada, sensual i atemporal que fusiona el que és modern i clàssic en un perfum exquisit per a les nits d'estiu. I els mesos dhivern.

Per a qui està pensat el perfum The One Eau de Parfum

El perfum de Parfum D&G The One Eau és perfecte per a dones segures de si mateixes que busquen una aroma que reflecteixi el seu caràcter femení i elegant, l'essència de la dona Dolce&Gabbana. Les seves captivadores notes florals i ambarines el converteixen en un must have de gran intensitat aromàtica: un perfum delicat i intens a parts iguals, evocant elegància i passió a cada gota.

què comprar el perfum The One Eau de Parfum?

Elegant combinació de notes

The One Eau de Parfum combina ingredients fruiters moderns amb flors de la perfumeria més tradicional; les notes càlides de la vainilla amb les dolces i romàntiques de la rosa i la frescor cítrica de la mandarina.

Qualitat i tradició

Dolce&;Gabbana és una reconeguda marca de moda i perfumeria, coneguda per la seva atenció al detall i el seu compromís amb la qualitat. En adquirir el perfum The One, estàs comprant un producte d'alta qualitat recolzat per la tradició de la perfumeria.

Disseny d'inspiració tradicional

En honor a l'aroma elegant de The One, el perfum de D&G es recull en un flascó dissenyat en homenatge als flascons tradicionals amb el toc de glamur que aporta el color daurat i el vidre gruixut. Un disseny refinat que el converteix en una veritable joia.

EAN13
3423473020981
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Fruital
Gènere
Dona
Format
Esprai

Vaporitzar la fragància en els punts de pols del cos per aconseguir més fixació i intensitat de l'aroma.

Nota de sortida: Mandarina, Bergamota, Lichi, Préssec Blanc.

Nota de cor: Rosa, lliri blanc, muguet, gessamí.

Nots de fons: Vainilla, Vetiver Haitiano, Notes Ambarines, Accents Almizclats.