El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume L'Imperatrice Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume L'Imperatrice Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume L'Imperatrice Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia

L'IMPERATRICE EAU DE TOILETTE

100 ML 100 ml / 57.95€
57,95 €
57,95 €
57,95 €
100 ml / 57.95€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,87€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El perfum L'Imperatrice Eau de Toilette de Dolce&Gabbana és una delicada fragància femenina que fusiona fruites exòtiques com la síndria, flors com el ciclamen i una base de fustes suaus. Les notes verdes i penetrants de síndria ens transporten a jardins assolellats d'estiu, evocant la joia despreocupada de tardes plenes de rialles.

Què és el que diferencia el perfum L'Imperatrice Eau de Toilette

L'Imperatrice Eau de Toilette es diferencia d'altres perfums perquè és una creació única que combina delicadesa amb caràcter. Les seves notes s'entrellacen en una dansa olfactiva vibrant i sofisticada. La seva aroma deixa una impressió inoblidable i captivadora, fent que et sentis fort i empoderada.

Per a qui està pensat el perfum L'Imperatrice Eau de Toilette

Les dones que s'identifiquen amb L'Imperatrice Eau de Toilette de Dolce&Gabbana són admirades per la subtilesa i la dolçor, però també pel caràcter vibrant i seguretat en si mateixes. Aquest perfum de Dolce&Gabbana està dissenyat per a dones autèntiques i audaces, que no tenen por de destacar entre la multitud.

què comprar el perfum L'Imperatrice Eau de Toilette?

Aroma fresca i sensual

El perfum L'Imperatrice Eau de Toilette ofereix un còctel suculent de sucoses fruites i flors sensuals, una expressió de feminitat.

Qualitat i sofisticació

Dolce&Gabbana és una marca de luxe reconeguda, coneguda pels seus productes d'alta qualitat i el seu estil sofisticat. El perfum L'Imperatrice Eau de Toilette reflecteix aquesta excel·lència i t'ofereix una experiència sensorial única.

Disseny elegant i delicat

El disseny del flascó evoca feminitat i elegància. El vidre transparent revela el to vibrant de la fragància, mentre que el tap esculpit amb precisió, un detall sofisticat.

EAN13
3423473020615
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Fruital
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar en zones del pols i el coll.

Notes de sortida: Kiwi, Ruibarbo, Pebre Rosa

Notes de cor: Síndria, Ciclamen, Gessamí

Notes de fons: Fustes Clares, Mesc, Sàndal, Fusta de Llimona.