Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume Dolce Eau de Parfum Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
75 ML 100 ml / 77.20€
57,90 €
57,90 €
57,90 €
100 ml / 77.20€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,87€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce & Gabbana crea Dolce Eau de Parfum el 2014 com una fragància diferent, amb ingredients sorprenents i que agradaran a les dones que prefereixen els perfums florals.

Dolce Eau de Parfum és el nou perfum de la prestigiosa marca Dolce&Gabbana, una fragància subtil i fresca que evoca els records dels camps sicilians de la nitidesa dels dissenyadors Domenico i Stefano. Aquesta exquisida composició es basa en una meravellosa unió de notes, on la bergamota italiana s'entrellaça amb la sampagueta i la mimosa índies, creant una experiència olfactiva única i captivadora.

Què és el que diferencia el perfum Dolce Eau de Parfum

Dolce Eau de Parfum es diferencia d'altres perfums per la seva harmoniosa combinació de notes i el seu disseny acurat, que capturen la delicadesa i sofisticació que caracteritzen la feminitat i l'elegància.

Per a qui està pensat el perfum Dolce Eau de Parfum?

La fragància és perfecta per a totes aquelles dones que busquen frescor com un estil molt femení i desenfadat. Un perfum que representa tot un univers floral, en perfecte equilibri entre la delicadesa i la sensualitat.

Per què comprar el perfum Dolce Eau de Parfum

Fragància fresca i de caràcter femení. Dolce Eau de Parfum és un perfum fresc, femení, sensual i radiant que combina olors espurnejants i persistents, amb notes aromàtiques. Ideal per als dies més calorosos de l´estiu.

Perfum de gran qualitat i durada. Creat per una marca de prestigi com Dolce & Gabbana, reconeguda per elaborar perfums d'alta qualitat i llarga durada a la pell.

Perfum atemporal. Un perfum que no passarà de moda gràcies a la frescor i el caràcter femení que reflecteixen el delicat equilibri entre innovació i artesania, que caracteritza l'art de la perfumeria

Disseny elegant i distintiu: El pot de Dolce Eau de Parfum està inspirat en els antics recipients de perfum. El seu tap en forma de flor, meticulosament elaborat a mà, ret homenatge a l'artesania siciliana i la fina cinta de grogran negra que envolta el flascó en un detall distintiu.

EAN13
3423473020028
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Aplicar a zones de pols i coll.

Notes de sortida: Flor de Papayo, Neroli.

Notes mitjanes: Amarilis, Narcís, Nenúfar, Lliri d'Aigua.

Notes de fons: Almizcle, Cachemira.