Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Perfume The One for Men Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume The One for Men Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume The One for Men Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia
Perfume The One for Men Eau de Toilette Dolce&Gabbana | Perfumería Júlia

THE ONE FOR MEN EAU DE TOILETTE

50 ML 100 ml / 91.90€
45,95 €
45,95 €
100 ML 100 ml / 63.95€
63,95 €
63,95 €
150 ML 100 ml / 47.30€
70,95 €
70,95 €
45,95 €
100 ml / 47.30€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,06€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

The One for Men Eau de Toilette és un perfum clàssic i atemporal de Dolce&Gabbana que gràcies a la seva aroma addictiva descriu i acompanya un home sofisticat i elegant que no passa desapercebut. El seu magnetisme procedeix de la magistral fusió de l'aroma intensa, càlida i lleugerament picant de l'alfàbrega, la fragància floral i herbàcia de l'espígol i les notes terroses de la fusta de sàndal.

Què és el que diferencia el perfum The One for Men Eau de Toilette

El perfum de Dolce&Gabbana The One for Men Eau de Toilette es diferencia d'altres fragàncies per la seva aroma seductora i addictiva amb un to ple de classe i elegància que desperta els sentits deixant una empremta inesborrable.

Per a qui està pensat el perfum The One for Men Eau de Toilette

Per a homes elegants que no volen passar desapercebuts, el perfum masculí The One for Men és una elecció perfecta. Les notes càlides, herbàcies i enfustades el converteixen en un perfum sofisticat que deixa empremta a l'oficina, en un passeig per la ciutat o en un esdeveniment amb amics.

què comprar el perfum The One for Men Eau de Toilette?

Aroma amb picardia

El perfum The One for Men Eau de Toilette combina l'alfàbrega, l'espígol i la fusta de sàndal amb notes de toronja, que afegeixen un toc de picardia sofisticada a la composició. És un perfum excel·lent per a homes seductors que busquen una aroma que descrigui el seu costat més misteriós i elegant.

Creat per Stefano Gabbana

Creat l'any 2008 per Stefano Gabbana, dissenyador i fundador de la firma, aquest perfum de D&G és sinònim d'exclusivitat i elegància.

Disseny d'inspiració tradicional

Com si es tractés d'un vestit de la firma fet a mida, de The One for Men Eau de Toilette de Dolce&Gabbana, es presenta en un flascó de línies rectes i pures per traslladar una simetria impecable i afegeix el punt clàssic al tap de fusta que corona el conjunt.

EAN13
3423473021209
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Cítrica
Gènere
Home
Format
Esprai

Vaporitzar sobre els punts de pols del cos per aconseguir més fixació i intensitat de l'aroma.

Notes de sortida: Alfàbrega Grand Vert, taronja tarocco italiana, bergamota, lavanda francesa, tarongina, sàlvia sclarea francesa.

Notes de cor: Lavanda francesa, tarongina i sàlvia sclarea francesa

Nota de fons: Sàndal australià, fusta de cedre i ambre