Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EVEN BETTER MAKEUP SPF 028 IVORY

EVEN BETTER MAKEUP SPF 028 IVORY

CN 28 Ivory
30,10 €
30,10 €
30,10 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,49€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Maquillatge desenvolupat per dermatòlegs que perfecciona la pell a l'instant, i roman intacte durant 24 hores. Millora activament la pell cada cop que l'utilitzes. Hidrata i suavitza. La seva fórmula cremosa proporciona un acabat natural.

Maquillatge hidratant amb cobertura moderada que perfecciona la pell a l'instant i millora el to desigual. Crea una pell més lluminosa i amb un to més uniforme. La protecció SPF15 ajuda a prevenir taques futures. Els seus pigments no canvien de color en entrar en contacte amb la pell, aconseguint una cobertura impecable i indetectable. Resistent a l'aigua, la suor i la humitat.

Desenvolupat per dermatòlegs. Prova-la i sent que alguna cosa diferent està passant. Descobriu com la teva pell s'aclareix. Aplicant aquest producte veuràs les teves taques disminuir. Per a tot tipus de pells. Obtindràs resultats entre 4 o 6 setmanes.

Base de maquillatge hidratant amb cobertura mitjana que millora el to desigual. Fórmula desenvolupada per dermatòlegs que perfecciona la pell a l'instant i aconsegueix una pell més lluminosa i uniforme amb 24 hores de durada. Gràcies a la protecció solar d'ampli espectre SPF 15, prevé futures taques. Resistent a la suor ia la humitat.

EAN13
20714324629
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Greixosa
Mixta
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Imperfeccions
Taques
Uniformitat
Protecció solar
SPF 15
Textura
Fluida
Acabat
Natural
Cobertura
Mitja
Durada
Llarga Durada
Waterproof

Comença al centre del rostre i difumina cap a l'exterior. Afegeix més cobertura segons necessitis.

Retira'l amb el teu desmaquillador favorit de Clinique.

Ingredients: WaterAquaEau, Methyl Trimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Triethylhexanoin, Dimethicone, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, Zinc Oxide (Nano), Trimethylsiloxysilicate, Peg-10 Dimethicone, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, C12-15 Alkyl Benzoate, Yeast ExtractFaexExtrait De Levure, Glycerin, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Methicone, Methicone, Stearic Acid, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone Crosspolymer-3, Isopropyl Titanium Triisostearate, Lecithin, Laureth-7, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Aluminum Hydroxide, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Disodium Edta, Phenoxyethanol,  [+/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Mica, Bismuth Oxychloride (Ci 77163)] <ILN43334>