El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LAIT CORPOREL L'ORIGINAL
LAIT CORPOREL L'ORIGINAL
LAIT CORPOREL L'ORIGINAL
LAIT CORPOREL L'ORIGINAL
LAIT CORPOREL L'ORIGINAL
LAIT CORPOREL L'ORIGINAL

LAIT CORPOREL L'ORIGINAL

400 ML 100 ml / 4.98€
19,90 €
19,90 € -0%
19,90 €
100 ml / 4.98€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Biotherm Lait Corporel L'Original. Llet corporal antisequedat amb extractes cítrics. Hidratar la pell és la millor manera de cuidar-la. Per això s'ha creat Lait Corporel de Biotherm, una loció corporal per a ús diari que contribueix a cuidar la teva pell ia recuperar-ne la suavitat i l'aspecte setinat de sempre amb cadascun dels seus usos.

La fórmula de la crema Lait Corporel actua fins i tot a la pell més escamosa, seca i amb esquerdes. Gràcies a la seva triple acció, la reconstrueix a poc a poc tornant a crear la barrera protectora de la pell i fent que es torni a sentir tan confortable com sempre.

Amb l'ús d'aquesta llet corporal la pell en protegeix l'elasticitat natural evitant la picor de la pell seca gràcies a l'extracte de cítrics que conté com a part dels ingredients estrella.

Lait Corporel no és enganxosa ni oliosa i la seva textura és lleugera i suau. El seu objectiu és penetrar fàcilment a la pell arribant a hidratar fins a les capes més profundes deixant-la fresca i perfectament hidratada per a tota la jornada.

Aquesta loció corporal d'ús diari contribueix a fer que la pell recuperi instantàniament la seva suavitat i aspecte setinat. La seva triple acció restaura la pell escamosa, reconstrueix la barrera protectora de la pell i en protegeix l'elasticitat natural.

Lait Corporel Biotherm és la crema corporal que restaura l'elasticitat de la pell i ofereix 48 hores d'hidratació. Una llet corporal amb una textura fluida i molt nutritiva amb tot el poder dels ingredients derivats de la vitamina E, agents hidratants i nutritius, essències de cítrics i tot el poder regenerador del Life Plankton, és a dir, la combinació perfecta per a la pell de el nostre cos. Gràcies a Biotherm, que és una marca sostenible i experta en tractament, es desenvolupa la BLUE BEAUTY:

Es transformen microorganismes aquàtics en ingredients d'altíssima eficàcia per a la pell a través de processos biotecnològics sostenibles i es complementen amb potents ingredients dermatològics. Gràcies a això s'aconsegueixen actius NATURALS, SOSTENIBLES, POTENTS, EFICAÇOS i ASSEGURANCES.

Sempre de la mà d'un fidel compromís actiu amb els oceans que desenvolupa la marca des del 2012. Per això s'utilitzen ingredients renovables i fórmules i packagings eco-dissenyats, sempre implementant accions de les ONG.

Quina aroma té Lait Corporel?

Posseeix una deliciós i addictiu olor de taronja per a aquelles dones que busquen un tractament diari hidratant i senzill.

EAN13
3367729117264
Quantitat
400 ML
Edat Recomanada
20-30 anys
30-40 anys
40-50 anys
50 anys en endavant
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Reparació
Suavitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Vitamina E

Fer massatges lleugerament a la part superior de la mà. Realitzar moviments amplis i alterns des de la mà fins al braç. Pujar fins al colze i tornar a la primera posició embolicant el braç. Fer massatges al dors de la mà amb moviments allisadors alterns, des dels dits cap al canell.

Girar la mà, fer un massatge al palmell de la mà amb cada polze.

Prendre un dit entre líndex i el dit cor. Realitzar moviments circulars des de la base fins al final dels dits.

Ajuntar les mans davant del nas i respirar profund per gaudir de la fragància i finalitzar aquest ritual de cura

Agentes hidratantes, Agentes nutritivos, Esencia de cítrico, Derivado de vitamina E.

INGREDIENTES: 661072 P AQUA, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA OIL, DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, LIMONENE, ISOPROPYL PALMITATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, STEARIC ACID, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PALMITIC ACID, PARAFFIN, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, HEXYLENE GLYCOL, CARBOMER, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONOL, CITRUS GRANDIS OIL, SODIUM DEHYDROACETATE, XANTHAN GUM, FRUCTOSE, GLUCOSE, TOCOPHEROL, CITRAL, LINALOOL, UREA, VITREOSCILLA FERMENT, DEXTRIN, HEXYL NICOTINATE, SUCROSE, GLUTAMIC ACID, ASPARTIC ACID, ALANINE, PARFUM F.I.L B43370/2