Últimes unitats de regal del Sèrum GTX de 15ml per les teves compres. Queden
D
H
M
S
Aconsegueix-lo
AQUÍ!
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

ANGEL NOVA EDP RELLENABLE

RECÀRREGA 100ML
Preu de 100100ml a inf€
66,62 € 105,00 € -37% T'ESTALVIES -38,38 €

Fora d'estoc
30 ML
Preu de 100ml a 133.33€
40,95 € 82,00 € -50% T'ESTALVIES -41,05 €

50 ML
Preu de 100ml a 118.00€
59,95 € 115,00 € -48% T'ESTALVIES -55,05 €

100 ML
Preu de 100ml a 72.00€
72,95 € 165,00 € -56% T'ESTALVIES -92,05 €

JB GTX EXTREME 15 ML BTB 23
Regal per compres superiors a 150€
JB GTX EXTREME 15 ML BTB 23 Per compres superiors a 150€ en productes Júlia
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,12€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Gairebé 30 anys després del llançament d'Àngel, Mugler reinventa la seva perfumeria amb el nou perfum de dona recarregable ANGEL NOVA, inspirat en l'heroïna moderna, una dona valenta i lliure que transforma els seus somnis en realitat i la realitat en somni.

Aquest Perfum és un vaporitzador recarregable que forma part d´un projecte de sostenibilitat únic de la marca i iniciat amb el llançament d´Àngel. Des de 1992, MUGLER s'ha compromès amb el luxe responsable creant fragàncies recarregables a través de les seves fonts o flascons d'emplenament que permeten que cada flascó sigui una veritable joia eterna. El concepte mateix de recàrrega és una solució ecològica, una nova forma de viure el luxe i respectar el planeta amb un simple gest. L'ambició de preservar el planeta forma part de l'ADN de la marca des del llançament del primer perfum. Un altre dels compromisos de la marca Mugler és EL SUBMINISTRAMENT ECO-RESPONSABLE I SOSTENIBLE D'INGREDIENTS, els nostres ingredients tenen significat. Preocupats sobretot per la seguretat dels nostres clients, utilitzem només ingredients que són segurs per a la salut. Gessamí, Pachulí, Vainilla, Osmanto... seleccionem amb les nostres cases de perfumeria associades els millors ingredients en el respecte i preservació dels ecosistemes. D'aquesta manera, promovem la protecció de la cadena de subministrament i la remuneració justa dels productors per un proveïment ètic i responsable. Amb creativitat i audàcia, el luxe sostenible i respectuós és possible.

Com a reflex del compromís de MUGLER des de la creació de la seva primera fragància, Angel Nova hissa la bandera del luxe responsable gràcies al seu enfocament de disseny ecològic que s'estén més enllà del flascó i també fa referència al suc.

-Tots els flascons d'Àngel Nova es poden emplenar amb la recàrrega. Els flascons d'Àngel Nova no es llencen i es conserven per sempre.

-El seu extracte de rosa es produeix per supraciclatge. Els pètals que ja s'han destil·lat un cop es guarden per a una segona extracció altament innovadora.

-Les matèries primeres fusta d'Aquilaria i Benjuí se seleccionen acuradament d'acord amb els principis de desenvolupament responsable i sostenible.

 ANGEL NOVA és una fragància captivadora nascuda de la fusió inesperada entre la dolçor de notes afruitades, l'exclusiva rosa tecnològica de Mugler i un elegant collaret fuster, és un fragància increïblement femenina, ofereix un plaer desmesurat i una invitació al gaudi ple de sorpresa .

Angel Nova és un perfum femení que desvetlla la seva feminitat amb notes de sortida afruitades marcades pel litxi i una sobredosi de gerds. Al cor de la fragància, trobem la seva faceta més exclusiva, composta per la Rosa Damascena.

Sabies que… És collida a mà només entre maig i juny. 3,5 tones de flors per 1 kg d'absolut.

La reina de les flors és reinterpretada aquí a través d'un procés de doble extracció creant així una rosa supernatural. La primera extracció allibera l'elegant Absolut de Rosa i la segona fa ús de la biotecnologia per arribar a les cèl·lules de color de la rosa i extreure'n una aroma carnal, salvatge i inesperada. Finalment Angel Nova es completa amb un elegant i delicat collaret enfustat, part de la firma olfactiva de Mugler, compost per resina de Benjuí i fusta de Llogaria, tots dos col·lectats de fonts 100% sostenibles. Angel Nova és una fragància de la família Floral Afruitada Amaderada.

L'icònic flascó en forma d'estrella ha canviat de color, tornant-se rosa per ressaltar la presència de la rosa al cor d'aquesta fragància, a més de revelar la característica ultrafeminitat de la Moda i Fragàncies de MUGLER.

Angel Nova ens porta a una nova vida, una on cada dona pot inventar la seva pròpia realitat.

ANGEL NOVA CONVIDA LES DONES A VIURE PLENAMENT ELS SEUS SOMNIS.

EAN13
3439600049848
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Enfustada
Floral
Fruital
Gènere
Dona
Format
Flascó

Mugler recomana: Vaporitzar generosament el perfum Angel Nova a nivell del pit amb un moviment circular per crear un núvol de perfum, a continuació travessi el núvol per submergir-se en la fragància i deixi que la màgia actuï.

NOTAS OLFATIVAS: Angel Nova es un Eau de Parfum que desvela su feminidad con notas de salida afrutadas marcadas por el lichi y una sobredosis de frambuesa. En el corazón de la fragancia, encontramos su faceta más exclusiva, compuesta por la Rosa Damascena. La reina de las flores es aquí reinterpretada a través de un proceso de doble extracción creando así una rosa supernatural. La primera extracción libera el elegante Absoluto de Rosa y la segunda hace uso de la biotecnología para llegar a las células de color de la rosa y extraer un aroma carnal, salvaje e inesperado. Al final, Angel Nova se completa con un elegante y delicado collar amaderado, parte de la firma olfativa de Mugler, compuesto por resina de Benjuí y madera de Alquilaria, ambos colectados de fuentes 100% sostenibles. Angel Nova es una fragancia de la familia Floral Afrutada Amaderada.

2 Comentaris
Encara no hi ha ressenyes de clients.