El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ADVANCED NIGHT REPAIR
30 ML 100 ml / 166.50€
49,95 €
49,95 €
50 ML 100 ml / 127.90€
63,95 €
63,95 €
75 ML 100 ml / 107.93€
80,95 €
80,95 €
80,95 €
100 ml / 107.93€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,21€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Nova reparació immediata i poder anti-envelliment. Un Nou Començament. La propera revolució en la cura de la pell d'Estée Lauder. Un Sèrum Únic sense el que la teva pell no hauria de Viure Patentat fins al 2033.

Ara amb l'exclusiva tecnologia Chronolux Power Signal ajuda a la pell a augmentar la seva producció natural de col·lagen i potencia la creació de noves cèl·lules sanes. La pell se sent més ferma i saludable. Les línies es veuen més suaus.

A més, un alt nivell d'àcid hialurònic ajuda a retenir la hidratació de la pell durant 72 hores. Això ajuda a crear lambient perfecte per optimitzar el procés de reparació natural de la pell.

La nostra propera revolució en la cura de la pell. Un Sèrum Únic sense el que la teva pell no hauria de Viure Patentat fins al 2033.

EN UNA APLICACIÓ

• La pell es veu radiant i hidratada.

• NOU 8-Hores de Poder Antioxidant

• NOU 72-Hores d'Hidratació

• NOU poder de reforç de col·lagen en 4 hores.

• Mateixa textura lliure d'olis

EN TRES SETMANES

• Reducció de línies i arrugues.

• El 88% de les dones van afirmar que la pell es veia més jove.

 UN FRASC

• NOU. Ara, la pell se sent més ferma. El 89% de les dones hi van estar d'acord. 1La pell es veu saludable, amb més lluminositat i vitalitat.

• NOU reducció de porus.

• NOU Desperta amb una pell més radiant i hidratada.

EL NOSTRE #1 PER A TOTS

Provat en tota mena de pells. És un sèrum únic sense el que la teva pell no hauria de viure

 Utilitza Advanced Night Repair dia i nit per a una reducció significativa de l'aspecte de tots els signes clau d'envelliment: línies, arrugues, to desigual, porus, deshidratació, pèrdua de fermesa.

 CADA NIT

Mentre dorms, Advanced Night Repair ajuda a optimitzar la reparació natural de la pell. A més, un alt nivell d'àcid hialurònic ajuda a retenir la hidratació de la pell durant 72 hores. Això ajuda a crear lambient perfecte per optimitzar el procés de reparació natural de la pell.

 CADA DIA

Durant el dia, aquest potent sèrum ajuda a protegir la pell dels danys mediambientals. S'ha demostrat que la nova fórmula proporciona 8 hores de protecció antioxidant per ajudar a mantenir la pell amb un aspecte més jove durant més temps. Aquests antioxidants ajuden a protegir la pell de tots els danys mediambientals com la contaminació, l'ozó i la micro pols. Els radicals lliures dels raigs UV, la Llum Blava i els infrarojos...

(1)Testejat en 543 dones

Sèrum restaurador facial Advanced Night Repair, la nova reparació immediata i poder anti-envelliment. Un Nou Començament. La propera revolució en la cura de la pell d'Estée Lauder. Un Sèrum Únic sense el que la teva pell no hauria de Viure. Patentat fins al 2033.

EAN13
887167570795
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Reparació
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Comptagotes

Utilitzar matí i nit sobre la pell neta després de la Loció de Tractament i abans de la Crema Hidratant.

Aplicar diverses gotes. Fer massatges suaument per tot el rostre i coll.

Apliqui el sèrum amb el nostre icònic Ritual del Cor.

Apliqui una dosificació a les mans, barregi i faci un massatge a la cara en forma de cor.

Usant els 4 dits de les dues mans, comenci al centre del rostre i feu lliscar fins a les orelles, al llarg de la línia de la mandíbula, fins a la barbeta.

Després, traça un cor més gran des del centre del front cap a les temples. Feu lliscar pels costats del rostre fins a la línia de la mandíbula i completeu el cor de nou a la barbeta.

Finalitzeu el Ritual del Cor lliscant les dues mans pel coll.