Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BROW DEFINE PENCIL  - BLONDE

BROW DEFINE PENCIL - BLONDE

Blonde 02
15,95 €
15,95 € -0%
15,95 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,24€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aconsegueix unes celles ultra definides com el nou Brôw Defineix Pencil de Lancôme, el nou perfilador de celles que et permetrà dibuixar traços curts i ascendents per imitar els cabells de les celles aconseguint així un acabat més natural.

Gràcies al seu format de doble punta: perfilador + raspall les celles estaran esculpides i impecables de la forma més natural.

EAN13
3614272128620
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Luxe
Acabat
Natural

Amb el filtre raspall, raspalli les celles per estructurar-les, després raspalli-les cap amunt i cap a fora en la direcció de creixement.

A continuació, podeu determinar la seva forma natural. Apliqui el llapis amb petites pinzellades a la direcció de l'implant de celles. A continuació, elimineu l'excés amb el filtre raspall.