El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ROUGE PUR COUTURE SHEER MATTE
ROUGE PUR COUTURE SHEER MATTE

ROUGE PUR COUTURE SHEER MATTE

Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Rouge Pur Couture Slim Sheer Matte conté una fórmula que ofereix una cobertura flexible en una sola passada, deixant un color lleuger i sensual amb un aspecte semi mat. El format daquesta barra és únic i diferent, quadrada i ultrafina, permet una aplicació precisa i accentua la corba dels llavis. Rouge Pur Couture Slim Sheer Matte ve en un estoig negre i platejat, del ressalta el luxe i l'estil de la marca Yves Saint Laurent.

Aquest labial, és la primera barra de llavis semi mat de Yves Saint Laurent. Aquesta nova generació de labials combina un color intens amb un acabat mat i un efecte desenfocament.

EAN13
3614272609464
Quantitat
2 G
Tipus de Marca
Luxe
Acabat
Mat
Cobertura
Modulable
Durada
Llarga Durada

1. ARC DE CUPIT I LLABIO SUPERIOR: Girar la barra fins que sobresurtin 4 mm. Col·loca l'angle superior de la barra a l'arc de cupid i llisca cap a la comissura.

2. LLABIO INFERIOR: Utilitza la vora de la barra per perfilar el llavi inferior.

3. INTERIOR DEL LLABIO INFERIOR: Omple amb la part plana de la barra i modula la intensitat del color: una capa per a color suau. Dues capes per a color mitjà i tres capes per a color intens.

AQUA / WATER ● DIMETHICONE ● ISODODECANE ●BUTYLENE GLYCOL ● SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE ● ALCOHOL ●ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER ●CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE ●TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE ●DISTEARDIMONIUM HECTORITE