Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ROUGE PC THE SLIM
ROUGE PC THE SLIM
ROUGE PC THE SLIM
ROUGE PC THE SLIM
ROUGE PC THE SLIM
ROUGE PC THE SLIM
ROUGE PC THE SLIM

1966
31,80 €
31,80 € -0%
31,80 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La seva fórmula és suau i cremosa a més de summament lleugera i flexible, no deixa sensació de pesadesa als llavis. Rouge Pur Couture The Slim, reinventa el vermell de llavis i es desfà de la seva manera habitual per crear una barra quadrada i ultra fina que permet una aplicació precisa per accentuar la corba dels llavis. Clàssica, amb estil i divertida alhora, es presenta en un estoig negre i daurat metal·litzat que atraurà totes les mirades.

Rouge pur Couture The Slim, la primera gamma la primera gamma de labials concebuda per Tom Pecheux - Director Internacional de Bellesa- vesteix els llavis amb un acabat de cuir mat d'alta costura, molt còmode i fàcil de portar. El 2018, la marca porta encara més enllà els límits del maquillatge amb un nou vermell de llavis mat que no tem diferenciar-se de la resta.

EAN13
3614272139909
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Textura
Crema
Acabat
Mat

Aplicar la barra de llavis directament o amb un pinzell per a una aplicació més acurada.

AQUA / WATER ● DIMETHICONE ● ISODODECANE ●BUTYLENE GLYCOL ● SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE ● ALCOHOL ●ACRYLATES/POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER ●CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE ●TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXANE ●DISTEARDIMONIUM HECTORITE