Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM

TATOUAGE COUTURE VELVET CREAM

220 Edición Limitada
31,00 €
31,00 € -0%
31,00 €
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La barra de llavis Tatouage Couture Velvet Cream de Yves Saint Laurent és perfecta per aconseguir uns llavis efecte vellutats mat, altament pigmentats, amb una alta cobertura i més precisió.

Yves Saint Laurent Beauté reinventa el nou labial Tatouage Couture amb un nou acabat mat de vellut i una major precisió gràcies al seu nou aplicador. Si busques un acabat mat, un color vibrant i un labial més cremós, Tatouage Velvet Cream es convertirà en el teu imprescindible de bellesa.

Aquest exclusiu labial compta amb una fórmula d'alta pigmentació per cobrir els teus llavis amb un intens i sensual vel de color vellutat, deixant darrere seu un acabat mat i totalment irresistible.

Disposa d'un aplicador revolucionari i d'alta precisió de punta bisellada, que ofereix un control total durant el procés de maquillatge com si fos un retolador.

Converteix el teu somriure en una arma de seducció infal·lible amb Yves Saint Laurent!

YSL Beauté presenta Tatouage Couture Velvet Cream amb una nova fórmula cremosa, que ofereix un color mat intens amb una comoditat vellutada.

Aquesta línia de labials proporciona una alta cobertura i una aplicació suau amb un aplicador de coixinet en angle per aplicar sobre els llavis en un traç suau i cremós.

EAN13
3614272936270
Quantitat
1 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Textura
Crema
Acabat
Envellutat
Mat
Cobertura
Alta

Definiu el contorn del llavi amb la vora de l'aplicador. Apliqueu una capa al centre dels llavis amb el costat més ample de l'aplicador.

DIMETHICONE ● BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2 ● DIISOSTEARYL MALATE ● HYDROGENATED POLYISOBUTENE ● DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER ● PHENYL TRIMETHICONE ● TALC ● HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER ● DIMETHICONE CROSSPOLYMER ● VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER ● ISOSTEARYL ISOSTEARATE ● MICA ● POLYETHYLENE ● ALUMINA ● NYLON-12 ● CI 15985 / YELLOW 6 LAKE ● PENTYLENE GLYCOL ● POLYMETHYLSILSESQUIOXANE ● CI 45410 / RED 28 LAKE ● CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE ● CAPRYLYL GLYCOL ● ETHYLHEXYLGLYCERIN ● CI 77499 / IRON OXIDES ● CI 15850 / RED 7 ● SILICA ● PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE ● ALUMINUM HYDROXIDE ● BENZYL ALCOHOL ● TOCOPHEROL ● ANISE ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ●