Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MÁSCARA SO CURL
MÁSCARA SO CURL

03 Deep Blue
-39% T'ESTALVIES -24,90 €
63,50 € 38,60 €
38,60 € -39%
38,60 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,58€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

So Curl, una màscara que combina un tractament complet amb una textura envoltant, arrissadora i de llarga durada per crear un efecte “pestanyes desplegades” i lluir unes pestanyes més llargues, més denses, més boniques i més fortes dia rere dia que actua a 3 nivells:

- Pestanyes més llargues en 4 setmanes

- Més forts.

- Una acció sobre la fibra per lluir 3 unes pestanyes cada dia més boniques

Gràcies a un complex d'agents arrissadors i fixadors, l'efecte arrissat i el volum dura tot el dia, raspall corb, per aconseguir una aplicació molt fàcil i unes pestanyes espectaculars sense arrissador.

Els pigments ultrapurs amb una doble cobertura a base d'aminoàcids afavoreixen una adherència òptima i la intensitat del color.

Des de la primera aplicació, la textura cremosa de la màscara aporta definició a les pestanyes, que guanyen cos, volum i curvatura.

EAN13
3473311853318
Tipus de Marca
Selectiva
Textura
Crema
Principis Actius
Pèptids
Acabat
Volum
Tonalitat
Intensa

Col·loqueu el raspall en posició horitzontal, amb el costat còncau mirant a la parpella, perquè quedi perfectament alineat amb la corba de l'ull.

Situar el raspall a la base de les pestanyes i desplaçar-lo cap a la punta tancant la parpella per imprimir una curvatura espectacular a les pestanyes.

Continuar amb l'aplicació a les pestanyes de l'angle extern de l'ull i després tornar a l'angle intern.

Repetiu diverses vegades per intensificar el maquillatge i l'efecte volum.

Segons el look desitjat, maquillar també les pestanyes inferiors: allisar les pestanyes amb el costat còncau del raspall, del centre a l'angle extern i després tornar cap a l'angle intern de la parpella.

A la nit, no oblideu desmaquillar-vos amb els tractaments Démaquillant Doux pour les yeux et les lèvres o Eau Efficace.

Adequada per a ulls sensibles.

Adequada per a les persones que utilitzen lents de contacte.

Pèptic vitaminat: actua sobre la longitud i el gruix de les pestanyes; Arginina: revitalitza; Extracte de passiflora: suavitza; Oli de ricí: realça, nodreix i suavitza les pestanyes; Pro-vitamina B5: deixa les pestanyes suaus i sedoses; fitoceramides d'arròs: enfortir el fuet estructura i fer-les més resistents; Cera de Carnauba: augmenta l'efecte de volum; Cera d'abelles: protegeix i separa les pestanyes.

WATER/EAU (AQUA), BEESWAX/CIRE D’ABEILLE (CERA ALBA),

BUTYLENE GLYCOL, COPERNÍCIA TAQUERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, GLYCERYL MYRISTATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, ACRYLATS COPOLYMER, ISODECYL NEOPENTANOATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, RICIN , GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE , PEG-100 STEARATE, PVP, PANTHENOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, PASSIFLORA INCARNATA EXTRACT, BIOTINOIL TRIPEPTIDE-1, ARGININE, XANTHAN GUM, ISOSTEARYL SEBACATE, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM GLUTAMAT, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, MAI CONTAIN [+/- IRON OXIDES (CE 77491, CE 77492, CE 77499), ULTRAMARINES (CE 77007), MICA (CE 77019), TITANIUM DIOXIDE (CE 77891)]. IL#1A

Lists d'ingredients contenen la composició de Sisley i Hair Rituel per Sisley productes són regularment updated. Si us plau, referiu als ingredients preparats per a la packaging mitjançant el producte.