El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MASCARA VEFC THE CURLER BLACK
MASCARA VEFC THE CURLER BLACK
MASCARA VEFC THE CURLER BLACK
MASCARA VEFC THE CURLER BLACK
MASCARA VEFC THE CURLER BLACK
MASCARA VEFC THE CURLER BLACK

MASCARA VEFC THE CURLER BLACK

PENDIENTE 1
32,90 €
32,90 € -0%
PENDIENTE 2
32,90 €
32,90 € -0%
32,90 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,49€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

The Curler Black NegroOblida't del arrissador de pestanyes. Gràcies al seu doble raspall patentat bi-material us permet estirar, allargar i corbar. D'una banda, un raspall rodó en fibres negres, arrodonit per carregar les pestanyes de material i donar volum. De l'altra, una pinta d'elastomer corb rosa per arrissar i definir les pestanyes. La textura s'adhereix a la pestanya, cosa que permet modular el volum al gust. A més, la formula comptes amb extractes de 3 olis vegetals, que nodreixen les teves pestanyes, mantenint una curvatura suau, flexible i il·luminada. Tot plegat és qüestió d'actitud. Ajusta el volum i les corbes impressionants. Prepara't per llançar el teu #CURLPOWER!

EAN13
3614272039209
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Lluminositat
Nutrició
Suavitat
Acabat
Volum

1. El costat negre del raspall carrega les pestanyes de pigment i aporta volum. Aplica el producte de l'arrel a les puntes amb ajuda de la part còncava del raspall, fent moviments en ziga-zaga.

2. Amb la part rosa del raspall, corba les pestanyes i maximitza la seva definició. Realitza un suau moviment ascendent de l'arrel a les puntes i pressiona lleugerament la punta de les pestanyes per marcar la curvatura.

AQUA / WATER, PARAFFIN, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ACRYLATES COPOLYMER, CERA ALBA / BEESWAX, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, STEARETH-2, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACACIA SENEGAL GUM, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE, HYDROGENATED JOJOBA OIL, HYDROGENATED PALM OIL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PANTHENOL, LAURETH-21, BENZYL ALCOHOL, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, BHT, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, JUGLANS REGIA LEAF EXTRACT / WALNUT LEAF EXTRACT, [+/- MAY CONTAIN CI 77491, CI 77499 / IRON OXIDES, MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE