Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LE PHYTO ROUGE

029 ROSE MEXICO
-40% T'ESTALVIES -21,80 €
54,00 € 32,20 €
32,20 € -40%
32,20 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Le Phyto-Rouge és una barra de llavis de tractament amb una textura ultrasedosa que envolta els llavis amb una fina pel·lícula que calma, defineix i hidrata.

Gràcies a un complex hidroimpulsor, compost de microesferes d'Àcid Hialurònic i Glucomanana de Konjac, els llavis es repulpen al moment, i queden voluminosos i suaus.

Després de diverses aplicacions, Le Phyto-Rouge preserva la joventut dels llavis: el cocktail d'olis proporcionen nutrició, elasticitat i confort. Dia rere dia, la pell dels llavis és més flexible, suau i elàstica.

La seva textura gel de darrera generació, en contacte amb els llavis, es fon amb ells amb fluïdesa, i proporciona una sensació duradora d'incomparable confort.

La combinació de pigments ultrapurs proporciona un color impactant al moment i un acabat ultralluminós.

Disponible en una àmplia paleta de 20 tons radiants, des dels tons nude més naturals fins als més vibrants, per adaptar-se a totes les tonalitats de pell.

El seu envàs magnètic decorat amb motius de zebra és modern i elegant. Conté una mina bisellada per a una aplicació fina i precisa.

Una sensació calmant addictiva i un traç pur i uniforme en un sol gest. Cobertura completa i un acabat setinat lluminós.

EAN13
3473311703415
Quantitat
3400 mg
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Nutrició
Suavitat
Principis Actius
Extracte de Jojoba
Àcid Hialurònic
Acabat
Lluminós
Setinat
Durada
Llarga Durada
Tonalitat
Intensa

Aplicar la barra directament sobre els llavis o amb l'ajuda d'un pinzell (el pinzell Phyto-Lèvres Perfect, per exemple). També es pot aplicar amb el rovell del dit per a un efecte més discret.

Complex Hidroimpulsor (microesferes d'Àcid Hialurònic i Glucomanana de Konjac): hidrata, suavitza, efecte repulpant; Extracte de Padina Pavònica: hidrata, repulpa; Oli de Camèlia: nodreix, proporciona suavitat, elasticitat i flexibilitat; Oli de Jojoba: Proporciona suavitat i confort.

CETYL DIMETHICONE, DI-C12-13 ALKYL TARTRATE, OCTYLDODECANOL, C30-45 ALKYL DIMETHICONE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYETHYLENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICROCRYSTALLINE TALC, ETHYLHEXYL PALMITAT, DICALCIUM PHOSPHATE, STEARALKONIUM BENTONITE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, PADINA PAVÒNICA THALLUS EXTRACT, GLUCOMANNAN, CAPRYLYL METHICONE, PROPYLENE CARBONATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, JOJOBA SEED OIL, THRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, MAY CONTAIN [+/- TITANIUM DIOXIDE (CE 77891), XARXA 6 (CE 15850), IRON OXIDES (CE 77491, CE 77492, CE 77499), MICA (CE 77019), XARXA 7 (CE 15850) 45410), YELLOW 5 LAKE (CI 19140), BLUE 1 LAKE (CI 42090). IL#1A

Lists d'ingredients contenen la composició de Sisley i Hair Rituel per Sisley productes són regularment updated. Si us plau, referiu als ingredients preparats per a la packaging mitjançant el producte.