Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EVERLASTING
EVERLASTING

114N Cappucino
-22% T'ESTALVIES -11,00 €
51,00 € 40,00 €
40,00 € -22%
40,00 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,60€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Everlasting de Foundation de Clarins. Base de maquillatge d'alta cobertura resisteix tots els reptes durant 24 hores*.

La seva fórmula està enriquida amb extractes de plantes: sucres de civada bio, garanteixen una llarga durada, pols de bambú, per a un acabat mat, extracte de quinoa bio i un micropatch vegetal, que aporten confort i hidratació a la pell. Everlasting dissimula totes les imperfeccions, vermellors i taques alhora que unifica la pell amb una textura ultralleugera que permet que la pell respiri.

*Test clínic - 20 dones - 24 hores.

EAN13
3380810402711
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Imperfeccions
Uniformitat
Textura
Fluida
Acabat
Mat
Cobertura
Alta
Durada
Llarga Durada

Aplicació perfecta, ràpida i uniforme amb la Brotxa Base de Maquillatge per obtenir més cobertura. Aplicació amb els dits per a un resultat més natural. Aplicar la base de maquillatge amb lleugers moviments allisadors des del centre de la cara cap a l'exterior, i després difuminar delicadament cap al coll, l'arrel del cabell i les orelles.

AQUA/WATER/EAU. METHYL TRIMETHICONE. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. DIMETHICONE. SILICA. ISODODECANE. ALCOHOL. BUTYLENE GLYCOL. ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER. CI 77492/IRON OXIDES. PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE. PENTYLENE GLYCOL. DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER. POLYGLYCERYL-3 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE. SODIUM CHLORIDE. CI 77491/IRON OXIDES. BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT. PARFUM/FRAGRANCE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. GLYCERIN. CI 77499/IRON OXIDES. DISTEARDIMONIUM HECTORITE. ALUMINUM HYDROXIDE. TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. PROPYLENE CARBONATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TOCOPHERYL ACETATE. DISODIUM EDTA. HYDROXYETHYL UREA. CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT. DIPROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. SODIUM CITRATE. ALGIN. PHENOXYETHANOL. ACACIA SENEGAL GUM. PHENETHYL ALCOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. TOCOPHEROL. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN [M3567B/112]