Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LE STYLO WP
LE STYLO WP

Hypnose Liner Burgundy
21,10 €
21,10 € -0%
21,10 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,32€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Lancôme Le Stylo Waterproof Llapis d'ulls retractable.

Llapis dulls amb doble acabat retractable. Alta precisió i llarga durada

Le Stylo Waterproof de Lancôme, és el nou llapis d'ulls d'alta precisió i llarga durada que, amb la seva àmplia gamma en dos acabats i cremosa textura, esdevindrà un imprescindible qualsevol look de mirada.

Defineix i perfila la teva mirada amb facilitat amb el nou Le Stylo Waterproof. Gràcies a aquest llapis, podràs crear una mirada sofisticada i precisa o construir un look impactant d'ulls fumats. Aquest llapis ofereix un color d'alta definició i una aplicació ultra lliscant i precisa en un sol traç.

Podràs triar entre els seus nou tons en acabats mat i metàl·lic per aportar un toc únic al teu look.

EAN13
3614273436359
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Luxe
Acabat
Mat
Metal-litzat
Durada
Llarga Durada
Waterproof
Tonalitat
Intensa

Per sublimar l'efecte fumat, llença lleugerament de la parpella inferior i llisca el llapis al llarg de la línia interna de la parpella.

Per definir la línia de la parpella superior, mantingues el traç el més enganxat possible arran de les pestanyes.

Estén el traç fins a sobrepassar lleugerament l'angle extern de l'ull per allargar el contorn

Consell Lancôme

Si us resulta complicat crear una línia contínua, marca amb el llapis la línia de les pestanyes i uneix-la amb ajuda d'un pinzell.

Preguntes freqüents

Puc difuminar-ho? Per suposat. La textura ultra cremosa permet difuminat. Podrem treballar el llapis tant com vulguem en funció del look de mirada desitjat i podrem convertir-lo en ombra dulls.

Com puc aportar brillantor a la mirada? Podràs aplicar un toc d'il·luminador a l'arc de la cella o al llagrimal (Highlighter a la barra de Lancôme)