Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FUSION D'ISSEY EXTREME EDP VAPORITZADOR
FUSION D'ISSEY EXTREME EDP VAPORITZADOR
FUSION D'ISSEY EXTREME EDP VAPORITZADOR
FUSION D'ISSEY EXTREME EDP VAPORITZADOR
FUSION D'ISSEY EXTREME EDP VAPORITZADOR
FUSION D'ISSEY EXTREME EDP VAPORITZADOR

FUSION D'ISSEY EXTREME EDP VAPORITZADOR

50 ML 100 ml / 85.60€
-44% T'ESTALVIES -34,20 €
77,00 € 42,80 €
42,80 € -44%
100 ML 100 ml / 60.20€
-45% T'ESTALVIES -48,80 €
109,00 € 60,20 €
60,20 € -45%
60,20 €
100 ml / 60.20€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,90€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Fusion d'Issey Extrême és una fragància masculina que ens convida a descobrir una naturalesa completament inesperada, emergint des de les profunditats del mar on els contrastos entre força i frescor són portats a l'extrem. Aquest intens Eau de Toilette està creat al voltant d'un acord solar mineral, la signatura olfactiva de Fusion d'Issey. Al seu costat, la frescor especiat de l'cardamom i la bergamota es combinen amb la intensitat de les fustes volcàniques, per crear aquesta nova fragància masculina extrema.

Una nova intensitat, que neix al cor de la natura en fusió.

Fusion d'Issey Extrême és una fragància masculina que ens convida a descobrir una naturalesa completament inesperada, emergint des de les profunditats de la mar on els contrastos entre força i frescor són portats a l'extrem.

La fragància:

Nathalie Lorson, mestra perfumista, va compondre Fusion d'Issey Extrême afegint una nova faceta especiada a aquesta fragància de fougère solar. El joc de contrastos entre l'intens frescor dels corrents profundes i la calor de l'magma es porta aquí a l'extrem. L'aspecte fresc prové de les notes picants de l'cardamom combinades amb l'aroma picant de la bergamota. Entre la força i l'equilibri, l'aroma de la menta es barreja amb la verticalitat de la profunda acord solar mineral que és la signatura de Fusion d'Issey. Per sota, la unió única de les essències de sàndal i pàtxuli.

Notes de sortida: Essència de cardamom / Essència de bergamota

Notes de cor: Essència de menta

Notes de fons: Essència de sàndal / acord solar mineral

Aquesta nova fragància volcànica es presenta en un elegant flascó vertical que juga amb els contrastos entre el vidre blau profund polit i, en el seu centre, la llum radiant. L'emblemàtic tap negre està fortament facetat, com la forma d'una pedra d'obsidiana. La mateixa combinació de colors -blau i negre- es reflecteix en l'estoig. Per ressaltar-ho, el nom Fusion d'Issey apareix en lletres gràfiques de color taronja, evocant el to incandescent de la lava. La bellesa d'una creació inspirada en la naturalesa, redissenyada per la mà de l'home.

Fusion D'Issey

Aquesta fragància masculina ens convida a explorar el poder i la diversitat de la natura verge. La frescor explosiva d'una llimona viu es combina amb la intensitat de les fustes volcàniques. Una brisa aromàtica vibrant es barreja amb la verticalitat d'un acord d'ambre solar. Per sota, les notes dels boscos volcànics s'uneixen a una profunda nota de pàtxuli.

Sabies que:

L'essència de cardamom, que contribueix a crear la frescor picant de la fragància Fusion d'Issey Extrême, s'obté a partir d'un procés de upcycling (procés de conversió de materials de rebuig o productes inútils en nous materials o productes de més qualitat) .

EAN13
3423222010133
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Enfustada
Especiada
Gènere
Home
Format
Esprai
Flascó

Ritual de perfum

1. Polvoritza la fragància directament sobre els punts de pols: coll, canells, avantbraços. També pots ruixar la fragància generosament sobre la roba, o en tota la part superior de el cos.

2. Per prolongar l'aroma, completa el teu perfum amb el gel de dutxa Fusion d'Issey. 

Notes de sortida: Essència de cardamom / Essència de bergamota

Notes de cor: Essència de menta

Notes de fons: Essència de sàndal / acord solar mineral

ALCOHOL, PARFUM (Fragrance), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, Benzyl salicylate, limonene, butyl METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, linalool, citronel·lol, COUMARIN, geraniol, citral, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, farnesol, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), BHT