El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PHYTO-TEINT NUDE
PHYTO-TEINT NUDE
PHYTO-TEINT NUDE

6C Amber
-39% T'ESTALVIES -34,01 €
87,00 € 52,99 €
52,99 € -39%
52,99 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,79€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

PHYTO-TEINT NUDE

Base fluida per a la cura de la pell per a un cutis ultra natural i una pell hidratada i energitzada. Indetectable però impecable.

Phyto-Teint Nude, una base per a la cura de la pell sense oli com si fos la teva segona pell.

Aconsegueix un cutis ultra natural, radiant i uniforme amb una cobertura transparent.

Immediatament, la pell es realça amb un subtil acabat setinat. La textura de la pell s'allisa. La pell està hidratada i llisa. Les petites imperfeccions es difuminen.

Dia rere dia, la pell és més bella i plena d'energia i de radiant. El complex "Vita-Light" ajuda a potenciar la lluminositat de la pell i potenciar-ne la vitalitat i l'energia.

La textura fluida, fresca i lleugera s'integra a la perfecció amb la pell. Proporciona una sensació de pell nua, un acabat indetectable i una cobertura molt lleugera.

Una gamma de 16 tons naturals i radiants adequats per a tots els tons de pell, des de clars fins a foscos.

Una nova classificació facilita l'elecció de tons:

- C: Fred: matisos rosacis

- N: Neutre: una barreja de matisos rosats i daurats

- W: càlid: matisos daurats

RECOMANACIÓ DE DAMIAN GAROZZO

""A més de ser indetectable a la pell, aquesta base de nova generació té propietats genuïnes per a la cura de la pell, que deixen la pell bellament radiant.

La seva textura fresca i fluida és molt sorprenent, és un veritable plaer d'aplicar i treballar”. Damian Garozzo, maquillador de Sisley

Immediatament, la pell és uniforme i ultranatural amb un subtil acabat setinat. La pell està hidratada i llisa.

Dia rere dia, la pell és més bella i plena d'energia, lluminosa i radiant. 

EAN13
3473311809117
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Elasticitat
Energitzant
Hidratació
Lluminositat
Uniformitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Acabat
Natural
Setinat
Tonalitat
Mitja

Agitar abans d'usar. Aplica la base amb els dits o amb la brotxa per a base fluida amb moviments lents i suaus.

Comença aplicant-ho a la línia central del rostre, després estengui'l cap a fora. 

Complex "Hydro-Booster" (còctel d'ingredients clau hidratants: Àcid Hialurònic, Microesferes de Glucomanà de Konjac): manté la hidratació de la pell per a una pell llisa i elàstica.

Complex "Aqua-Lock" (Còctel d'ingredients clau captors d'aigua): Extracte de Menta aquàtica, Sucre d'Origen Vegetal): aporta frescor i hidratació immediata

Complex "Vita-Light" (Extractes de Kiwi + Acerola): potencia la lluminositat del cutis i potencia l'energia i vitalitat de la pell. 

AQUA / WATER / EAU, feniltrimeticona, ALCOHOL DESNATURALIZADO., Dimeticona, talco, lauril PEG-10 tris (trimetilsiloxi) SILYLETHYL dimeticona, DIFENIL DIMETICONA / VINILO DIFENIL DIMETICONA / silsesquioxano CROSSPOLYMER, carbonato de dicaprililo, glicerina, sacárido isomerizado, extracto de Mentha Aquatica HOJA , glabra Malpighia (ACEROLA) FRUTA EXTRACT, ACTINIDIA chinensis (kiwi) FRUTA EXTRACT, SODIO hIALURONATO, el glucomanano, palmitato de etilhexilo, polisilicona-11, acrilatos / POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE copolímero, hectorita de estearalconio, fluorflogopita SINTÉTICO, BUTYROSPERMUM PARKII (KARITE), TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINIO HIDRÓXIDO, CARBONATO DE PROPILENO, TRIHIDROXISTEARINA, ÁCIDO CÍTRICO, CITRATO DE SODIO, PARFUM / FRAGANCIA, BENZOATO DE SODIO, SORBATO DE POTASIO, TOCOFEROL, PUEDE CONTENER [+/- DIOXIDO DE HIERRO DE TITANIO (77/- TITANIO DIOXIDO DE CI49, CI49) (CI99), 77 .] IL # 1A 

Les llistes d'ingredients continguts a la composició dels productes Sisley i Hair Rituel by Sisley s'actualitzen periòdicament. Consulteu la llista d'ingredients a l'empaquetat abans d'utilitzar el producte. 

+
+
=
160,16 € 168,59 €
-5% T'ESTALVIES -8,43 €