El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CHLOE NOMADE NATURELLE EDP VAPORITZADOR
CHLOE NOMADE NATURELLE EDP VAPORITZADOR
CHLOE NOMADE NATURELLE EDP VAPORITZADOR
CHLOE NOMADE NATURELLE EDP VAPORITZADOR
CHLOE NOMADE NATURELLE EDP VAPORITZADOR
CHLOE NOMADE NATURELLE EDP VAPORITZADOR

CHLOE NOMADE NATURELLE EDP VAPORITZADOR

30 ML 100 ml / 243.17€
72,95 €
72,95 €
50 ML 100 ml / 215.00€
107,50 €
107,50 €
75 ML 100 ml / 101.27€
75,95 €
75,95 €
75,95 €
100 ml / 101.27€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,61€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Chloé presenta Nomade Eau de Parfum Naturelle, formulada amb una fragància d'origen 100% natural que us porta a un nou viatge olfactiu. Nomade Eau de Parfum Naturelle és un eau de parfum femení i addictiu, un gessamí gourmand solar per a dones actuals.

Impulsada per l'encant d'altres llocs, la dona Nomade s'allunya cap a horitzons nous, trobades noves. Chloé Nomade proposa un nou viatge olfactiu per a aquesta dona a la recerca de sentit i autenticitat: Nomade Eau de Parfum Naturelle, una fragància que celebra la barreja de cultures i la poesia de les trobades.

Nomade Eau de Parfum Naturelle és un eau de parfum femení i addictiu, un gessamí gourmand solar per a dones actuals.

La perfumista Caroline Dumur va triar el gessamí egipci, recollit a mà a l'alba i collit de forma responsable, per impregnar aquest Eau de Parfum. L'elegància atemporal del gessamí es fusiona amb la suavitat de l'acord de dàtil, mentre que la vainilla i el sàndal s'entrellacen en una base càlida i addictiva. L'Eau de Parfum Naturelle de Nomade no conté colorants artificials. És vegà i formulat amb una fragància d'origen 100% natural, alcohol d'origen natural i aigua. Res més.

L'emblemàtic flascó de Nomade es reinventa en tons ocres inspirats en la natura. Al coll del flascó es nua una trena que representa els llaços establerts a través dels viatges i les successives trobades. Aquest motiu simbòlic també està gravat al vidre.

Renovat per contribuir a reduir l'impacte sobre el medi ambient, aquest disseny nou inclou materials reciclats, que constitueixen el 15% de l'ampolla de vidre i el 40% de la caixa de cartró.

EAN13
3614229395709
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Gourmand
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Polvoritza el perfum de dona als teus canells i coll. No fregueu, deixa que s'assequi de forma natural.

No dubtis a vaporitzar suaument la teva pell i la teva roba al matí.

Guarda el flascó en un lloc fresc, fosc i sec.

Sortida: gessamí

Cor: acord de dàtil

Fons: vainilla

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, EUGENOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE.