El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SI PASSIONE ECLAT EAU DE PARFUM VAPORITZADOR
SI PASSIONE ECLAT EAU DE PARFUM VAPORITZADOR
SI PASSIONE ECLAT EAU DE PARFUM VAPORITZADOR
SI PASSIONE ECLAT EAU DE PARFUM VAPORITZADOR
SI PASSIONE ECLAT EAU DE PARFUM VAPORITZADOR
SI PASSIONE ECLAT EAU DE PARFUM VAPORITZADOR

SI PASSIONE ECLAT EAU DE PARFUM VAPORITZADOR

50 ML 100 ml / 111.90€
55,95 €
55,95 € -0%
100 ML 100 ml / 72.95€
72,95 €
72,95 € -0%
72,95 €
100 ml / 72.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,09€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Giorgio Armani presenta Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, una nova i poderosament lluminosa integració de la icònica fragància femenina Sì de la casa. Capturant un estat d'ànim de feminitat audaç i moderna, Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM evoca el poder efervescent de la passió que il·lumina la vida d'un i la infon amb significat.

Introduïda el 2013, Si és una oda a la independència d'esperit i sofisticació de les dones. Una fragància xipre moderna, Sì es caracteritza pel color nude. El 2018 Sì PASSIONE s'uneix a la gamma Sì. Una fragància afruitada i floral que reinterpreta l'esperit de Si a través de la lent de la passió, Si PASSIONE té un to vermell vibrant i profund. El 2022 Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM, una fragància floral de rosa, captura l'estat d'ànim brillant que defineix la fragància amb el seu vermell robí translúcid.

Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM evoca la passió que inspira un a revelar les seves fortaleses ia enfrontar-se al món amb gràcia i independència. Amb un esperit de dir "Sì a la Passió", Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM evoca l'esperit d'una vida audaç, definida per la brillantor i la vivacitat, i il·luminada amb passió.

LA VIDA IL·LUMINADA PER LA PASSIÓ

SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM presenta una nova faceta brillant de la fragància de la firma Sì PASSIONE. El nom "Éclat" – "brillo" en anglès – simbolitza les notes brillants de la fragància, des de la bergamota edificant fins a l'acord de grosella negra cruixent i radiant, que es fusionen amb notes de rosa fresca. Aquesta fragància lluminosa, que pertany a la família de les roses florals, es compon de molts ingredients que s'obtenen de manera responsable i sostenible. Són la bergamota de Calàbria, Itàlia, que dóna a la fragància el seu inconfusible sentit de la brillantor; rosa Damascena d'Isparta, Turquia; i la infusió de bourbon premium de vainilla de Madagascar. L´abastiment sostenible d´aquests ingredients és emblemàtic del respecte de la casa per la natura.

Composta per Julie Massé (MANE), que va crear la fragància original Sì PASSIONE, Sì PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM obre amb les brillants notes superiors de bergamota d'origen sostenible de Calàbria, Itàlia, amb aquesta nota fresca, sucosa i cítrica elaborada per a Giorgio Armani.

Al cor de la fragància hi ha dues captivadores notes de roses, que evoquen dos aspectes diferents, però complementaris, de la feminitat. La rosa Centifolia, recollida a mà a la regió francesa de Grasse, encapsula a la nota un efecte suau, polsós, pastís, fusionat amb una faceta de llimona i un aspecte subtil i picant. Mentrestant, la rosa Damascena, obtinguda a través de processos sostenibles i responsables, prové d'Isparta, la City of Roses de Turquia i exhibeix els aspectes generosos, femenins i característics de la flor.

La base de la fragància està composta per mescles blancs que imparteixen una qualitat neta, suau i sensual a la fragància, mentre que la infusió premium de vainilla Bourbon de Madagascar aporta un efecte càlid i reconfortant que és alhora addictiu i picant. El rastre de la fragància és lleuger i fresc, alhora que suau i envoltant.

La vainilla Bourbon premium infusion de Madagascar s'obté mitjançant un programa sostenible i responsable concebut per donar suport a les comunitats locals. L'abastiment sostenible de vainilla de Madagascar, com a part del programa amb l'ONG Fanamby, prioritza els proveïdors que proporcionen feina i ingressos fiables per a les persones vulnerables, i diversifica els ingressos a la regió per millorar els mitjans de vida locals, donant suport als productors a cultivar arròs i cafè juntament amb la vainilla. Aquest programa també ha assegurat la reforestació de 150 hectàrees de bosc de manglars a Madagascar, cosa que protegeix la biodiversitat de la regió i s'estima que beneficiarà almenys el 30% dels petits agricultors de la zona.

UN FLACÓ ARDIENT I DE TONS RUBÍ

SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM es presenta a l'icònic i distintiu Sì flacon, el vidre transparent del qual està vestit amb una brillant laca exterior de color vermell robí. Encapsulant la lluminositat de la fragància, el flascó vermell radiant, brilla com una joia mentre atrapa la llum. El flascó està estampat amb el logotip de SÌ PASSIONE a l'icònic to daurat, mentre que apareix en un nou to vermell ataronjat brillant a la caixa exterior de color vermell intens de la fragància.

 El flascó de SÌ PASSIONE ÉCLAT DE PARFUM brilla com una pedra preciosa, una picada d'ullet a la manera com la passió pot il·luminar la vida.

EAN13
3614273604888
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Chipre
Floral
Fruital
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Perfumar de forma clàssica en V, començant en una espatlla, cor i acabant a l'altra espatlla, per revelar la teva sensualitat i atreviment.

Value1:  ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER / EAU • HYDROXYCITRONELLAL • BENZYL SALICYLATE • LINALOOL • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • LIMONENE • BENZYL ALCOHOL • CITRONELLOL • GERANIOL • HEXYL CINNAMAL • ISOEUGENOL • CITRAL • COUMARIN • BENZYL BENZOATE