El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

ESTUCHE CONTORNO DE OJOS ANTIOJERAS Y ANTIEDAD ADVANCED NIGHT REAPIR

15 ML
Preu de 100ml a 341.33€
51,20 €

Darreres unitats en estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,84€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

En aquest cofre d'edició limitada, descobriu o redescobriu el nou Gel-Crema Advanced Night Repair, un veritable aliat en la lluita contra els danys causats pels radicals lliures. Intensament hidratada i protegida, la mirada queda lluminosa, allisada i relaxada.

Per combatre eficaçment els múltiples signes de l'envelliment, completeu la vostra rutina amb el Sèrum Reparador de Nit Avançat.

AQUEST SET CONTÉ

- Contro d'Ulls Gel-crema multireparador de nit avançat 15ml i 5ml

- Advanced Night Repair Synchronised Multi-Repair Complex Serum 5ml

1. Contorn d'Ulls Advanced Night Repair

El nou Contorn d'Ulls Advanced Night Repair protegeix el contorn dels ulls dels danys causats pels radicals lliures per aconseguir una brillantor juvenil.

Intensament hidratada i protegida, la mirada està lluminosa, allisada i descansada.

La seva textura gel-crema ultralleugera penetra ràpidament per a una acció específica a la delicada zona del contorn d'ulls.

BENEFICIS CLAU:

REEMPLAÇA i NEUTRALITZA els radicals lliures: la nostra exclusiva tecnologia FR-DEFENSE, combinada amb potents antioxidants, ajuda la pell a aturar la creació de nous radicals lliures nocius causats per les agressions mediambientals.

REDUEIX l'aparença de les ulleres en només dues setmanes, així com les línies d'expressió i les arrugues del contorn dels ulls.

REPARA: El nostre exclusiu Chronolux CB optimitza el procés natural de reparació nocturna de la pell del contorn dels ulls, per aconseguir un contorn dulls més suaus i una ullera menys visible.

HIDRATA la pell durant 100 hores.

RESULTATS:

1 setmana: les arrugues es redueixen visiblement.

2 setmanes: les ulleres es redueixen, els ulls estan m?s brillants.

3 setmanes: el 92% de les dones afirmen que el seu contorn d?ulls sembla m?s descansat

Prova de consum a 52 dones després d'una setmana.

Prova de consum a 55 dones després de dues setmanes

Prova de consumidors a 279 dones després de tres setmanes

2. Sèrum Advanced Night Repair, 1 SÈRO 7 BENEFICIS

BENEFICIS:

Gel-crema multireparador de nit avançat:

- Redueix l'aparença de les ulleres en només 2 setmanes

- Protegeix contra els radicals lliures, responsables de l'envelliment prematur.

- Repara i combat els dies causats per la llum blava.

- Hidrata durant 100 hores.

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Repair Complex Serum:

- NEUTRALITZA els radicals lliures: la nostra exclusiva tecnologia FR-DEFENSE, combinada amb potents antioxidants, permet que la pell aturi la creació de nous radicals lliures nocius causats per les agressions mediambientals.

- REDUEIX l'aparença de les ulleres en només dues setmanes, així com les línies d'expressió i les arrugues del contorn dels ulls.

- REPARA: El nostre exclusiu Chronolux CB optimitza el procés natural de reparació nocturna de la pell del contorn dels ulls, per aconseguir uns ulls més suaus i menys visibles.

- HIDRATA la pell durant 100 hores.

EAN13
887167619098
Quantitat
15
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Protecció
Reparació
Ulleres
Textura
Gel-crema
Format
Pot
Durada
Llarga Durada

Aplicar el Sèrum Advanced Night Repair sobre la pell neta al matí ia la nit, seguit del contròn d'Ulls Advanced Night Repair.

SORTIDA

La fragància revoluciona els sentits gràcies a la intensa barreja de notes cítriques fresques de llimona siciliana i taronja sanguina, potenciades per les baies de ginebre.

COR

Al cor, l'espurna inesperada del pebre de chili i l'energitzant espígol francès atorguen a K by Dolce&Gabbana Eau de Toilette un caràcter espurnejant i vivaç, realçat pels accents ambarins de la sàlvia esclarea amb el gerani.

FONS

Finalment, la fragància es desplega amb les notes aromàtiques del vetiver d'Haití, acompanyades per l'elegant sensualitat del cedre i el pàtxuli.