Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HYDRA-ESSENTIEL [HA²] RICH CREAM
HYDRA-ESSENTIEL [HA²] RICH CREAM
HYDRA-ESSENTIEL [HA²] RICH CREAM

HYDRA-ESSENTIEL [HA²] RICH CREAM

50 ML 100 ml / 74.40€
-37% T'ESTALVIES -21,80 €
59,00 € 37,20 €
37,20 € -37%
37,20 €
100 ml / 74.40€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,56€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Clarins Hydra-Essentiel [HA²] Rich Cream. Un tractament en crema amb una textura untuosa i nutritiva i no greixosa que satisfà la pell de confort.

Immediatament, la pell s'hidrata, es redensifica i s'allisa.

Dia rere dia, la pell s'enforteix, llueix més radiant i roman visiblement hidratada.

EAN13
3666057098024
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Normal
Seca
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Hidratació
Nutrició
Revitalitzant
Textura
Crema
Format
Pot

Escalfeu el producte entre les mans i, a continuació, apliqueu la crema de l'interior a l'exterior del rostre i del coll amb tota la superfície de la mà.

Després aplicar una pressió drenant des del centre cap a l'exterior de la cara.

AQUA/WATER/EAU. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. CETEARYL ETHYLHEXANOATE. HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES. BETAINE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER. 1,2-HEXANEDIOL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. CETEARYL GLUCOSIDE. PARFUM/FRAGRANCE. DIMETHICONE. SODIUM HYALURONATE. CHLORPHENESIN. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TOCOPHERYL ACETATE. XANTHAN GUM. DISODIUM EDTA. DIMETHICONOL. TOCOPHEROL. BUTYLENE GLYCOL. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. CITRIC ACID. PHENETHYL ALCOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. SODIUM BENZOATE. POTASSIUM SORBATE. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN. [V4182A]

Solo para fines informativos. Cada referencia de producto individual tiene una lista de ingredientes específica. Todas las fórmulas están sujetas a cambios por reformulación. Nos esforzamos por mantener la exactitud de esta lista de ingredientes, aunque no podemos garantizar que sea fiable, esté actualizada o libre de un error de transcripción. Consulta la lista de ingredientes que figura en el embalaje exterior del producto para obtener una lista completa, precisa y actualizada.