Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CODE HOMME COFRE EAU DE TOILETTE
CODE HOMME COFRE EAU DE TOILETTE
CODE HOMME COFRE EAU DE TOILETTE

CODE HOMME COFRE EAU DE TOILETTE

75 ML 100 ml / 75.93€
56,95 €
56,95 € -0%
56,95 €
100 ml / 75.93€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,85€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una fragància icònica plena de contrastos captivadors; Armani Code EAU DE TOILETTE s'encapsula ara en un nou flascó de declaració.

Una fragància enfustada per a una masculinitat seductora i sensible que reflecteix l'home contemporani i amb visió de futur.

Amb la sostenibilitat al centre, l'EAU DE TOILETTE mira cap al futur amb ingredients d'origen sostenible i un flascó recarregable dissenyat per durar.

El nou flascó d'Armani Code, elaborat com un flascó de declaració amb una forma única, arrodonida i quadrada, reinventa una identitat audaç per a una fragància icònica.

Amb la forma negra, elegant i masculina, realçada pels reflexos platejats i les experiències sensorials, el flascó s'erigeix ​​com un objecte de disseny impactant, creat per perdurar.

Aquest nou flascó també és recarregable en totes les mides, cosa que demostra la preocupació de Giorgio Armani pel planeta.

Família Olfactiva: Fusta Ambarada

Notes de sortida: Armani Code EAU DE TOILETTE s'obre amb brillants notes cítriques que vibren amb la Mandarina Verda de Calàbria, Itàlia, obtinguda de manera sostenible.

L'essència s'extreu mitjançant un procés de destil·lació molecular que crea una nota refinada amb un efecte fresc i espurnejant.

Notes de cor: El cor de la fragància està compost per Lavandín d'origen sostenible procedent de la Provença, que aporta facetes modernes i aromàtiques a la fragància, juntament amb un efecte de magnetisme.

La nota s'obté mitjançant un mètode de destil·lació i fraccionament al vapor, que realça les potents facetes aromàtiques i florals del Lavandín.

 Notes de fons: El fons es defineix per dues notes que són una signatura de les fragàncies ARMANI CODE i d'origen natural: l'Absolut de Haba Tonka i el Cor de Fusta de Cedre.

L'Absolut de Haba Tonka aporta un efecte càlid i sensual que, barrejat amb la força enfustada del Cor de Fusta de Cedre, crea una estela intensa però reconfortant.

Notes principals: Essència de mandarina verda, cor de lavandí, absolut de fava tonka i cor de fusta de cedre.

EL COFRE DE REGAL CONTÉ: Vaporitzador Code Eau de Toilette 75ml i 15ml Gel de dutxa 75ml

EAN13
3614273951265
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Cítrica
Enfustada
Floral
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a les zones de calor del cos per a una major intensitat i durada de la fragrância.