El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Valmont

DETO2X EYE

12 ML
Preu de 100ml a 1,141.67€
137,25 €

Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!

Descripció

Crema contorn d'ulls revitalitzant. Amb la seva exclusiva textura cremosa enriquida amb oxigen, DetO2x Eye torna la lluminositat a les mirades cansades, eliminant les ulleres i proporcionant una experiència sensorial fresca i vigoritzant.

Creada a partir de cèl·lules mare de poma suïssa, DetO2x Eye oxigena i detoxifica la delicada pell del contorn d'ulls per reduir les ulleres i esborrar els signes de fatiga. Aquest innovador tractament per al contorn d'ulls, que utilitza la tecnologia d'avantguarda DetO2x, allibera ràpidament el nostre Complex O2 directament a les cèl·lules, activant l'oxigenació cutània, detoxificant el contorn d'ulls i il·luminant la mirada. Amb cada aplicació, la pell llueix visiblement més sana, llisa i redensificada, alhora que la textura lleugera i escumosa d'aquest tractament proporciona una experiència sensorial fresca i única.

EAN13
7612017858210
Quantitat
12 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Fatiga
Anti Oxidant
Bosses
Detox
Energitzant
Hidratació
Lluminositat
Oxigenació
Revitalitzant
Ulleres
Textura
Mousse
Format
Pot

Matí i nit, aplicar una petita quantitat de l'escuma oxigenada bombolles a la superfície de la crema. Aplicar la dosi diària de crema rica en oxigen al contorn d'ulls mitjançant lleugers tocs. La textura canviarà per alliberar una sensació energitzant fresca.

Complex únic O2

Extractes vegetals de perfluorocarboni i caputxina oxigenen les cèl·lules i eliminen l'excés de diòxid de carboni de la pell asfixiada.

Cèl·lules mare de poma suïssa

Potencia la renovació cel·lular per oferir un aspecte més jove.

Fórmules antiedat d'eficàcia provada

[Triple ADN a la nostra crema DetO2x ia la fórmula per al contorn d'ulls per mantenir i estimular la salut de la pell.

Les cèl·lules mare del brot de créixens de jardí suís afegeixen una brillantor satisfactòria a cada càpsula de DetO2x Pack.