Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ORCHIDÉE IMPÉRIALE SET IMPERIAL RITUAL
ORCHIDÉE IMPÉRIALE SET IMPERIAL RITUAL

ORCHIDÉE IMPÉRIALE SET IMPERIAL RITUAL

50 ML 100 ml / 1,447.98€
723,99 €
723,99 €
723,99 €
100 ml / 1,447.98€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 10,86€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest cofre conté:

El Concentrat Micro-Lift - dosificador de 30 ml

La Crema - pot de 50 ml

La Crema Contorn d'Ulls Concentrat Molecular - pot de 20 ml

La combinació de la Crema Contorn d'Ulls Concentrat Molecular amb el Concentrat Micro-Lift i la Crema és el ritual excepcional per lluir una pell amb un aspecte més bell i jove. Aquests tres productes actuen sinèrgicament per oferir un tractament complet antiedat Orchidée Imperial.

La Crema Contorn d'Ulls Concentrat Molecular, primer pas del ritual antiedat Orchidée Imperial Guerlain, conté el poder regenerador amb efecte reafirmant del nou extracte molecular Orchid Totum Eye Lift™. La pell sembla més jove gràcies a una tecnologia avançada, la Nano-Concentrationᵀᴹ¹. El seu efecte altament regenerador fa que la mirada sembli visiblement més reafirmada. El contorn dels llavis i línies d'expressió s'allisen a l'instant.

El Concentrat Micro-Lift Orchidée Imperiale és un innovador sèrum complet de triple acció que regenera, reafirma i esculpeix la pell per tornar-li el volum de la seva joventut. Aquest excepcional tractament ha estat formulat mitjançant una microencapsulació pionera: la triconcentració. Per primera vegada, concentra el poder de 6000 microescultors² i 6000 microemplenadors² a l'essència regeneradora d'orquídies per aconseguir la metamorfosi de la pell en 3 dimensions.

La Crema Orchidée Impériale és un tractament complet excepcional que concentra tot el poder d'alta regeneració de l'extracte molecular Orchid Totum™. Ajuda a regular la respiració cel·lular i afavoreix la regeneració de la pell. A més, actua per primera vegada sobre un enzim que afavoreix la longevitat per mantenir l'aspecte jove de la pell durant més temps³. Els signes de ledat es mitiguen visiblement de forma duradora.

¹ Grandària de les gotetes superior a 100 nm. ² En un format de 50 ml. ³ Test in vitro realitzat als ingredients.

EAN13
3346470617995
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Lifting
Nutrició
Regeneració
Revitalitzant
Textura
Crema
Gènere
Dona
Format
Dosificador
Pot

Durant l'aplicació dels productes, fer una inhalació profunda amb cada gest i, al final de cadascun, pressionar i efectuar una exhalació perllongada.

Pas 1: aplicar la Crema Contorn d'Ulls Concentrat Molecular mitjançant petits toquets sobre el contorn dels ulls. Dibuixar un cercle al voltant de cada ull. Repetir el moviment tres cops.

Pas 2: aplicar el Concentrat Micro-Lift escalfant suaument els músculs lliscant ambdues mans amb rapidesa sobre la cara, des del centre cap a l'exterior.

Pas 3: escalfar una nou de la Crema amb els rovells dels dits i aplicar simultàniament amb les dues mans, lliscant ambdues mans al llarg de la mandíbula, del mentó cap a les orelles.

El cor d'aquests tractaments complets excepcionals de Guerlain acull una flor fascinant que se sobreposa al pas del temps: l'orquídia. Regna del món vegetal, posseeix prodigiosos mecanismes que desafien els límits de la longevitat cel·lular. N'hi ha que viuen fins i tot centenars d'anys. Guerlain, convençut del seu potencial infinit per a la pell, va crear fa més de 15 anys el primer centre de recerca dedicat a un ingredient: l'Orchidarium®. Els investigadors han descobert un duet prodigiós d'orquídies seleccionades entre més de 30 000 espècies i han concentrat tot el seu poder en tecnologies d'alta regeneració.

LA CREMA CONTORN D'ULLS CONCENTRAT MOLECULAR

Després de 7 dies, els volums del contorn dels ulls es realcen en un 151 %¹

EL CONCENTRAT MICRO-LIFT

Avaluació per un panell representatiu de dones

Els volums del rostre es veuen realçats en un 32% en totes les seves dimensions²

LA CREMA

Després de 7 dies, la pell sembla 3 anys més jove³

¹ Test instrumental d'anàlisi de les línies fet amb 30 dones després de dues aplicacions al dia durant una setmana, França. ² Índex calculat a partir de 3 elements: vitalitat, redensificació i efecte lífting. Autoavaluació realitzada a França amb 33 dones, 2 aplicacions al dia durant 3 mesos. ³ Test instrumental realitzat amb 33 dones caucàsiques, 2 aplicacions al dia.