Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GUCCI BLOOM INTENSE EDP
GUCCI BLOOM INTENSE EDP
GUCCI BLOOM INTENSE EDP
GUCCI BLOOM INTENSE EDP
GUCCI BLOOM INTENSE EDP
GUCCI BLOOM INTENSE EDP

GUCCI BLOOM INTENSE EDP

50 ML 100 ml / 205.98€
102,99 €
102,99 €
100 ML 100 ml / 141.50€
141,50 €
141,50 €
141,50 €
100 ml / 141.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,12€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Fes florir la teva llum interior més intensa del misteri de la nit amb Gucci Bloom Eau de Parfum Intense, una fascinant fragància floral profunda de Gucci inspirada en les forces magnètiques de la llum de la lluna que anima tothom a florir en el seu veritable ésser.

El jardí de somnis Gucci Bloom es va llançar amb el Gucci Bloom Eau de Parfum original, que va portar una nova visió de la feminitat i l'autenticitat implacable. Barrejada pel mestre perfumista Alberto Morillas, l'addictiva fragància floral profunda fa olor divinament, teixint la firma d'El jardí de somnis Gucci Bloom es va llançar amb el Gucci Bloom Eau de Parfum original, que va portar una nova visió de la feminitat i l'autenticitat implacable. Barrejada pel mestre perfumista Alberto MorillEl jardí de somnis Gucci Bloom es va llançar amb el Gucci Bloom Eau de Parfum original, que va portar una nova visió de la feminitat i l'autenticitat implacable. Barrejada pel mestre perfumista Alberto Morillas, l'addictiva fragància floral profunda fa olor divinament, teixint la signatura de l'extracte de Capullo de Gessamí i Nardo en una essència encarnada. L'Eau de Parfum s'expandeix naturalment en tota la seva expressió vital i fascinant, florint com la persona que l'usa. Un encanteri nocturn per despertar la màgia del teu interior. Aquesta aroma de Gucci embotella la força femenina de la creativitat, revelant la destil·lació més fascinant del jardí Gucci Bloom fins ara. La seva fragància inspirada intensifica la barreja de flors blanques Gucci Bloom amb més sensualitat, un perfum per a qualsevol ocasió. Una nota superior radiant d'Absolut d'Azahar obre el conjur mentre que el seu cor floral de Gessamí Sambac i Nardo es desplega amb la Lady of the Night, una flor nocturna que realça l'embriagador ram. Fonamentat en una base d'Essència de Pachulí i acord de Moll de Cristall, l'essència d'aquesta fragància de Gucci invoca una percepció profunda i se'n fa ressò amb una fragància sensual, una gran fragància que segurament atraurà molts elogis. El distintiu flascó quadrat que conté aquest Eau de Parfum per a dona està adornat amb un estampat vermell Toile de Jouy Herbarium Gucci, que irradia poder creatiu i una lluminositat audaç.

EAN13
3616304249716
Quantitat
50 ML
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Oriental
Format
Esprai
Flascó

Ruixeu aquest perfum de Gucci sobre la pell cada dia, aplicant-lo delicadament al canell, el coll i l'escot, per obtenir una bella fragància que dura tot el dia.

Notes de sortida:

Pera, Essència de Gingebre, Mandarina

Notes de cor:

Absolut de Gessamí Sambac, Absolut d'Azahar, Dama de la Nit

Notes de fons:

Essència de Pachulí, Coco, Molsa de Cristall

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Isoeugenol, Citral, Cinnamyl Alcohol