Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PACK HIDRATACIÓ ANNAYAKE BY JÚLIA

PACK HIDRATACIÓ ANNAYAKE BY JÚLIA

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 2,216.33€
-5% T'ESTALVIES -3,50 €
69,99 € 66,49 €
66,49 € -5%
66,49 €
100 ct / 2,216.33€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,05€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix els millors productes exclusius d'Annayake al nostre pack hidratació Annayake, el millor per a la cura i hidratació de la teva pell.

El pack Hidratació Annayake conté:

24h Soin Corps Hhdratation 400ml:

El Soin Corps Hhdratation Continue és el tractament idoni per a les pells deshidratades. Conté àcid hialurònic, que garanteix 24 hores d'hidratació contínua. Aquest producte torna a la pell immediatament suau i confortable, totalment hidratada de manera duradora.

24h Gel Douche Hydratation 400ml:

Un tractament especialment formulat per netejar la pell amb suavitat i respectar-ne l'equilibri cutani. Enriquida amb actius hidratants, la fórmula suavitza i protegeix l'epidermis. Prova el gel Douche Hydratation delicadament perfumat deixa la pell fresca, suau i sedosa.

24h Soin Exfolinat Corps 200ml:

Especialment formulat amb pólvores d'arròs, aquest tractament és ideal per renovar la pell amb suavitat. Gaudeix de la sensació de frescor enriquida amb fines partícules exfoliants.

Quantitat
3 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Suavitat
Textura
Crema
Gel
Líquida

Aplicar sobre la pell amb amplis moviments de massatge circulars i ascendents.

24H SOIN EXFOLINAT CORPS 200ML

Àcid hialurònic-like : Poderós hidratant

Extracte de magrana: Estimula l'acció de les aquaporines, proteïnes essencials per a la circulació de l'aigua per la pell, per a una hidratació a llarg termini.

Lipomoist : Aquest extracte d'alga forma una pel·lícula hidratant i protectora a la superfície de la pell per a una hidratació de llarga durada.

Pols d'arròs: Exfoliació suau