Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
MOLECULAR REGENERATION EMULSION DAY - FACE
MOLECULAR REGENERATION EMULSION DAY - FACE

MOLECULAR REGENERATION EMULSION DAY - FACE

30 ML 100 ml / 826.67€
-20% T'ESTALVIES -62,00 €
310,00 € 248,00 €
248,00 € -20%
248,00 €
100 ml / 826.67€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

EMULSIÓ DE REGENERACIÓ MOLECULAR DIA - CARA

L'emulsió de regeneració molecular de Nescens, un concentrat de principis actius seleccionats pels seus efectes sinèrgics, té com a objectiu ajudar a neutralitzar els mecanismes de dany molecular relacionats amb l'envelliment natural i fotoinduït, i afavorir la renovació de macromolècules a la matriu extracel·lular.

Ajuda a neutralitzar els processos de glicació i oxidació per restaurar la funció cel·lular òptima i prevenir l'enduriment de les fibres de col·lagen i elastina

Redueix l'activitat de les metal·loproteases - enzims involucrats en la ruptura i fragmentació de les proteïnes estructurals - per prevenir la formació de fractures a l'arquitectura de suport dels teixits, origen de les arrugues

Augmenta la resistència de la pell a la radiació UV, ajudant a limitar el procés de fotoenvelliment

Participa en la renovació de macromolècules de la matriu extracel·lular, afavorint la fermesa i densitat dels teixits

Ajuda a limitar la inflamació dels teixits causada per agressions exògenes i endògenes

Ofereix una hidratació intensa i duradora gràcies a la inclusió d'agents hidratants amb efecte gradual

Nodreix la pell aportant lípids bioidèntics (similars als lípids sintetitzats naturalment a l'epidermis).

EAN13
7640147190481
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Regeneració
Textura
Crema
Format
Dosificador

Utilitzar cada dia al matí sobre la pell neta.

Aplicar amb moviments suaus evitant el contorn dels ulls.

Puntegeu per optimitzar la penetració.

Niacinamida: estimula la producció de col·lagen i prevé la seva degradació. Disminueix les taques de pigmentació. Assegura un efecte fotoprotector.

Tetraisopalmitat d'ascorbil (forma estabilitzada de la vitamina C), Tocoferol i Acetat de tocoferil (vitamines E): potents antioxidants i fotoprotectors. Ajuda a prevenir el dany cel·lular i molecular (peroxidació dels lípids de la pell) causat pels radicals lliures d'oxigen. Millorar la lluminositat de la pell i el to dels teixits.

Descarboxy Carnosine HCL: inhibeix el procés de glicació. Un important antioxidant. Un dipèptid sintètic extremadament estable que no està subjecte a degradació.

Urea: augmenta l'activitat dels enzims implicats en la síntesi dels lípids epidèrmics.

Glicerina: restaura l'estructura laminar dels lípids intercel·lulars a l'estrat corni i assegura una hidratació òptima a les diferents capes de l'epidermis.

Taurina: protegeix les cèl·lules epidèrmiques contra la deshidratació en ambients secs.

Isomerat de sacàrid: proporciona una hidratació òptima i duradora.

Pantenol: un element clau en la producció d'energia aeròbica als queratinòcits. Contribueix a la reconstitució de les capes lipídiques epidèrmiques. Les seves propietats higroscòpiques potencien la hidratació.

Ceramides AP, NP, EOP: lípids fonamentals necessaris per restaurar la barrera hidrolipídica. Ajuda a assegurar la cohesió de la capa còrnia de la pell.

Fitoesfingosina: redueix l'activitat de les metal·loproteïnases i augmenta la síntesi de proteïnes a la matriu extracel·lular. Estimula la diferenciació dels queratinòcits. Enforteix la cohesió entre els corneòcits. Té efectes antienvelliment.

Colesterol: component essencial de la barrera lipídica epidèrmica.

Mantega de karité: ajuda a retardar el procés d'envelliment de la pell. Combina propietats suavitzants, hidratants i reestructurants.

N-Acetilglucosamina: afavoreix l'adhesió cel·lular en unir les glicoproteïnes que asseguren la cohesió entre els corneòcits. Promou l'expressió dels marcadors de diferenciació de queratinòcits (queratina i involucrina).

Manuronat de metilsilanol: afavoreix la regeneració de la pell. Retarda la pèrdua dʻelasticitat de la pell i els canvis en lʻestructura del teixit conjuntiu relacionats amb el procés dʻenvelliment.

Extracte de fulla de Camellia sinensis: el te blanc té propietats antioxidants i antiradicals encara més potents que el te verd. Com a antioxidant i inhibidor de radicals lliures, té un efecte protector particularment fort sobre la pell.

Extracte de Silybum marianum (fitosoma de fosfolípids de soja que conté silibinina): inhibeix la peroxidació lipídica i ajuda a la reparació de l'ADN. Maximitza la síntesi de glutatió intracel·lular. Té un efecte antiinflamatori i immunoregulador.

Extracte de fulla de Cynara scolymus (carxofa): normalitza el creixement de queratinòcits a l'epidermis, estimula la síntesi de col·lagen a la dermis mentre la protegeix contra danys.

Extracte de bulb de Crocus chrysanthus: facilita la comunicació intercel·lular. Augmenta la producció de factors de creixement de queratinòcits (TGF β-like), que estimulen la síntesi de col·lagen i elastina per part dels fibroblasts.