El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SHAMPOO PURIFIANT BOUE THERMALE

SHAMPOO PURIFIANT BOUE THERMALE

250 ML 100 ml / 8.64€
-23% T'ESTALVIES -6,40 €
28,00 € 21,60 €
21,60 € -23%
21,60 €
100 ml / 8.64€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,32€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El nou Xampú Purificant amb Fang Termal és un poderós xampú desintoxicant per a ús diari indicat per extreure les impureses i la contaminació des del cuir cabellut fins a les puntes, per a una sensació de neteja i frescor immediata després de la seva aplicació. Al cor de la fórmula hi ha l'extracte de fang termal, que ajuda a eliminar l'acumulació d'impureses i l'excés de greix. També està enriquit per un extracte d'algues vermelles que suavitzen i protegeixen les cutícules dels cabells del dany causats per la contaminació i altres factors mediambientals. Aconsegueix equilibrar la cutícula mentre ajuda a espaiar els dies de rentat.

EAN13
5056379591026
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Tractament Capil.lar
Hidratació
Nutrició
Protecció
Suavitat

Aquest xampú es pot utilitzar de manera diària. Aplicar la mida duna nou sobre el cabell humit. Emulsionar afegint aigua i fer massatges al cuir cabellut. Després esbandir abundantment. Per a un millor resultat, recomanem aplicar el condicionador purificant gelée amb Minerals Marins de mitjans a puntes, per afavorir el desenredo del cabell. Quan s'aplica després de la Màscara Purificant, el Xampú Purificant maximitza i amplia els beneficis.