Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CRUZ DEL SUR II PARFUM
CRUZ DEL SUR II PARFUM
CRUZ DEL SUR II PARFUM
CRUZ DEL SUR II PARFUM

CRUZ DEL SUR II PARFUM

50 ML 100 ml / 376.00€
188,00 €
188,00 €
188,00 €
100 ml / 376.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,82€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La pell absorbeix àvidament els humors, exuberantment humitejada per petits rierols que segueixen els sinuosos senders de mànec, pinya, guaiaba, flors de pomera. Entre milions de criatures, les més radiants són aquelles l'aparença de les quals no està contaminada com una tribu yanomami. El seu cor, un ram de flors exòtiques, per portar com a regal a l'altar de pedra, aromes de grosella negra i fulles verdes, fins on arribin.

L'ansiosa recerca de la humanitat per tota mena d'or, ja sigui groc, blanc o negre, no ha privat aquesta criatura del seu encant natural. Els mons animal i vegetal xoquen sota els graciosos auspicis del vetiver i el cedre, que respon a les notes lletoses com un tambor llunyà.

Els crits reboten als troncs dels arbres, acompanyats de fruites confitades i mesc suau. L'espai verd més gran a la Terra mereix aquesta inspiració. És hora d'emprendre el vol, com una papallona d'una espècie encara no classificada.

EAN13
8033488153380
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Fruital
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar a la zona de pols del cos per a una major intensitat i durada de la fragància.

Notes de sortida: Mànec, pinya, flor de poma

Notes de cor: Ram floral, fulles verdes

Notes de base: Vetiver, fusta de cedre, mesc