El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ADVANCED FIRMING HCC7 AMPOULES
ADVANCED FIRMING HCC7 AMPOULES
ADVANCED FIRMING HCC7 AMPOULES

ADVANCED FIRMING HCC7 AMPOULES

7 Ampolles
-20% T'ESTALVIES -17,50 €
89,00 € 71,50 €
71,50 € -20%
71,50 €
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,07€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

En fusionar una combinació sinèrgica d'àcid hialurònic, col·lagen biomarí i vitamina C estabilitzada, aquest elixir altament concentrat brinda resultats poderosos i clínicament provats després de només 7 dies.

Un complex de sèrum supercarregat desenvolupat específicament per restaurar i enfortir la barrera dhumitat de la pell, aquesta formulació científica hidrata intensament, reafirma i augmenta la vitalitat de la pell. Simplement agiteu, trenqueu, aboqueu i observeu com es transforma la vostra pell.

Les butllofes HCC7 es poden fer servir de forma independent durant 7 dies, de forma contínua durant 28 dies o combinades amb els nostres altres productes per obtenir els millors resultats antienvelliment. Apte per a pells greixoses, mixtes, seques i normals.

EAN13
5060373522924
Quantitat
1.5 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Reparació
Revitalitzant
Textura
Líquida
Principis Actius
Colàgen
Vitamina C

Agitar sempre abans de fer servir. Trenqueu l'ampolla amb un mocador de paper o un aplicador de butllofes adjunt. Traieu la part superior de l'ampolla i torneu a col·locar l'aplicador a l'ampolla. Doneu la volta i deixeu que tot el líquid entri a l'aplicador. Traieu l'ampolla i obriu l'aplicador per permetre que el líquid entri a la mà. Puntegeu a la pell un cop al dia al matí, a la nit o abans d'una ocasió especial per restaurar la lluminositat i la vitalitat.

Aqua (aigua), Extracte d'escorça/fulla d'hamamelis virginiana (hamamelis), Glicerina, glucòsid d'ascorbil, col·lagen, bencil, alcohol, hialuronat de sodi, hidròxid de potassi, àcid salicílic, àcid deshidroacètic,

*Ingredients procedents d'agricultura ecològica