Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUN CREAM BODY SPF30
SUN CREAM BODY SPF30
SUN CREAM BODY SPF30
SUN CREAM BODY SPF30
SUN CREAM BODY SPF30
SUN CREAM BODY SPF30
SUN CREAM BODY SPF30
150 ML 100 ml / 77.00€
115,50 €
115,50 €
115,50 €
100 ml / 77.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,73€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

SUN CREAM BODY SPF30 DR . BARBARASTURM’S

Crema solar anti-envelliment.

Seguint la ciència de la seva fórmula patentada de sèrum solar per a la cara, SUN DROPS SPF50 i SPF30, la Dra. Barbara Sturm presenta un nou enfocament de 360° per a la cura solar per a la resta del cos. SUN CREAM BODY SPF 30 combina una protecció d'ampli espectre davant dels raigs UVA/UVB amb potent ciència d'ingredients que recolza la protecció de la pell contra els raigs infrarojos i Luz HEV per a una pell més ferma, suau i juvenil de cap a peus .

EAN13
4260521261465
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Fermesa
Protecció
Protecció Llum Blava
Suavitat
Protecció solar
SPF 30
Textura
Crema
Format
Tub

Aplicar generosament sobre la pell del cos abans de lexposició al sol i distribuir uniformement. Torneu a aplicar després de nedar, suar o entrar en contacte amb laigua. Per a la cara, feu servir SUN DROPS SPF 50. Eviteu el contacte amb els ulls.

Per complementar el règim de protecció solar, el SUPLEMENT SOLAR PER A LA PELL del Dr. Sturm (dos per prendre per via oral un cop al dia) protegeix les cèl·lules de l'oxidació causat per l'exposició a la radiació ultraviolada, ajuda a prevenir les al·lèrgies al sol, les erupcions per calor i la calor espinosa i li dóna a la pell una brillantor natural i bronzejat.

aqua/water/eau, dibutyl adipate, c12-15 alkyl benzoate, glycerin, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, phenylbenzimidazole sulfonic acid, cetyl alcohol, ethylhexyl triazone, arginine, lactobacillus/portulaca oleracea ferment extract, potassium cetyl phosphate, cellulose, dicaprylyl carbonate, hydrogenated palm glycerides, tocopheryl acetate, opuntia ficus-indica stem extract, sodium hyaluronate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, vaccinium vitis-idaea fruit extract , caesalpinia spinosa fruit extract, helianthus annuus sprout extract, panthenol, menthol, sodium stearoyl  glutamate, ethylhexylglycerin, xanthan gum, maltodextrin, sclerotium gum, sodium gluconate, caprylyl glycol, citric acid, pantolactone, gluconolactone, sodium benzoate, phenoxyethanol, calcium gluconate.