Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUN DROPS SPF50
SUN DROPS SPF50
SUN DROPS SPF50
SUN DROPS SPF50
SUN DROPS SPF50
SUN DROPS SPF50
SUN DROPS SPF50
SUN DROPS SPF50
SUN DROPS SPF50
30 ML 100 ml / 466.63€
139,99 €
139,99 €
139,99 €
100 ml / 466.63€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,10€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dr Sturm's SUN DROPS SPF 30, és un sèrum facial híbrid de protector solar / cura de la pell antienvelliment creat amb els mateixos ingredients de ciència molecular d'alt rendiment que es troben a Dr Sturm's. productes per a la cura de la pell. La seva fórmula innovadora que perfecciona la pell inclou vitamina E, beta glucà, àcid hialurònic i verdolaga que ajuden a enfortir les defenses naturals de la pell, brinden hidratació intensiva i duradora, proporciona beneficis antioxidants i calma la irritació. SOL DROPS SPF 30 estan formulats amb filtres UVA i UVB fets al laboratori que, a diferència dels filtres minerals, tenen una textura lleugera i sedosa, s'absorbeixen fàcilment i no deixen una taca blanquinosa a la pell. Deixen la pell amb un STURMGLOW™ saludable i natural.

EAN13
4015165337652
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Fermesa
Hidratació
Protecció
Suavitat
Protecció solar
SPF 50
Textura
Crema
Format
Dosificador

Apliqueu SUN DROPS SPF 30 generosament, 15 minuts abans d'exposar-se al sol com a últim pas en el seu règim de cura de la pell. Eviteu el sol del migdia i torneu a aplicar amb freqüència per mantenir la protecció solar, especialment després de transpirar, nedar o assecar-se amb una tovallola. No et sobreexposis al sol, fins i tot si utilitzeu un protector solar.

aqua/water/eau, dibutyl adipate, c12-15 alkyl benzoate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, bisethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl triazone, glycerin, phenylbenzimidazole sulfonic acid, arginine, lactobacillus/portulaca oleracea ferment extract, cellulose, dicaprylyl carbonate, tocopheryl acetate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, sodium carboxymethyl beta-glucan, sodium hyaluronate, carnosine, panthenol, biosaccharide gum-1, sphingomonas ferment extract, ethylhexylglycerin, microcrystalline cellulose, sodium stearoyl glutamate, citric acid, sodium gluconate, caprylyl glycol, cellulose gum, helianthus annuus (sunflower) seed oil, phenoxyethanol, tocopherol, pantolactone.