El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AGUAS ESENCIALES V&L PURA VIDA EDT

AGUAS ESENCIALES V&L PURA VIDA EDT

250 ML 100 ml / 11.32€
-8% T'ESTALVIES -2,55 €
30,85 € 28,30 €
28,30 € -8%
28,30 €
100 ml / 11.32€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

AGUAS ESSENCIALES V&L PURA VIDA de Victorio & Lucchino és un Eau de Toilette femení pertanyent a la família olfactiva Cítrica.

Aquesta fragància celebra l'optimisme i la vitalitat en una combinació fresca i estimulant que inicia amb notes de cítriques de llimona i bergamota especiades amb ginebre. El seu medi especiat amb gingebre i floral gràcies a les notes de frèsia es complementa amb notes aquoses. La seva base és fusta és suau gràcies a les seves notes de cedre i pi aroma a Musk que fa que d'aquesta colònia un company agradable.

L'Aigua Essencial Pura Vida està enriquit amb oli essencial de bergamota.

NATURALITAT I BENESTAR. Una col·lecció que fusiona a les seves colònies la ciència i la tecnologia per portar-nos aquestes Aigües Essencials a base d'olis essencials que s'inspiren en l'aromateràpia per ajudar-nos a recuperar el benestar a la nostra ment i cos mentre ens envolta en una sensació de confort única.

SIMPLE I NATURAL. Portant les bondats de la natura a tu, aquesta colònia es presenta en un flascó cilíndric de vidre transparent que deixa apreciar els colors que adornen la seva fragància, finalment coronat amb una tapa delicada a la mateixa inspiració natural de fusta clara.

EAN13
8411061007464
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Cítrica
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Aplicar a zones del pols i coll.

Notes de sortida: bergamota, llimona i ginebre.

Notes de cor: gingebre, notes aquoses i fresia.

Notes de fons: pi, cedre i musk.