El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AGUAS ESENCIALES V&L DULCE CALMA EDT

AGUAS ESENCIALES V&L DULCE CALMA EDT

250 ML 100 ml / 11.32€
-8% T'ESTALVIES -2,55 €
30,85 € 28,30 €
28,30 € -8%
28,30 €
100 ml / 11.32€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

AGUAS ESSENCIALS V&L DULCE CALMA de Victorio & Lucchino és un Eau de Toilette femení pertanyent a la família olfactiva Aromàtica. Aquesta fragància et convida a submergir-te en el relax i desconnectar la teva ment en una combinació aromàtica i reconfortant que inicia amb notes a bergamota en una barreja verda que es combina amb petitgrain i llentiscle. El seu medi ressalta amb les seves notes d'iris amb acords aromàtics de lavanda i neroli que componen així un agradable ram floral. La seva base és una combinació suau de musk al costat dels acords enfustats i orientals del vetiver i la tonka capaços d'embolicar-te a la seva seguretat.

L'Aigua Essencial Dolça Calma està enriquit amb oli essencial de lavanda.

NATURALITAT I BENESTAR. Una col·lecció que fusiona a les seves colònies la ciència i la tecnologia per portar-nos aquestes Aigües Essencials a base d'olis essencials que s'inspiren en l'aromateràpia per ajudar-nos a recuperar el benestar a la nostra ment i cos mentre ens envolta en una sensació de confort única.

SIMPLE I NATURAL. Portant les bondats de la natura a tu, aquesta colònia es presenta en un flascó cilíndric de vidre transparent que deixa apreciar els colors que adornen la seva fragància, finalment coronat amb una tapa delicada a la mateixa inspiració natural de fusta clara.

EAN13
8411061007457
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Aromàtica
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Aplicar a zones de pols i coll.

Notes de sortida: bergamota, petit grain i llentiscle.

Notes de cor: lavanda iris i neroli.

Notes de fons: vetiver, tonka i musk.