El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Chinese Ginger & Cinnamon Spray Nishane Home | Perfumería Júlia
Chinese Ginger & Cinnamon Spray Nishane Home | Perfumería Júlia

CHINESE GINGER & CINNAMON SPRAY

100 ML 100 ml / 48.00€
-20% T'ESTALVIES -12,00 €
60,00 € 48,00 €
48,00 € -20%
48,00 €
100 ml / 48.00€
Last items in stock
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Nishane Home CHINESE GINGER & CINNAMON Spray d'habitació.

Inspirat per la influència indefinida de la cultura rica i mística d'una de les civilitzacions més antigues, la cultura xinesa a l'art, l'arquitectura, la moda i la literatura a Àsia; Chinese Cinnamon & Ginger ofereix una experiència plaent amb la seva càlida harmonia.

Chinese Ginger & Cinnamon és un esprai per a habitacions de la marca nínxol turca Nishane. Forma part de la Col·lecció Llar "The Doors", composta per fragàncies inspirades en la natura i la cultura de diferents països. Viatges per als que no cal sortir de casa.

Cada espècia, cada herba té una funció a la cultura xinesa. Els meus avis solien ajudar els seus veïns amb remeis casolans. Ens van ensenyar que fer servir gingebre neteja el cos per dins i per fora, que crear bàlsams a base d'eucaliptus cura els refredats i que omplir un grapat de canyella mòlta i bufar-lo dins de casa atreu l'abundància i l'harmonia. Cultura i misticisme, harmonia i riquesa mental.

Chinese Ginger & Cinnamon és un esprai ambiental càlid, místic i especiat. L'intens aroma de canyella i gingebre que es barreja amb les dolces notes de praliné i ambre. Una concentració al 10% feta com a fragàncies personals. Una ampolla ecosostenible fabricada amb materials 100% reciclats.

EAN13
8683608070310
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Nicho
Família Olfactiva
Enfustada
Especiada
Gènere
Unisex
Format
Esprai
Flascó

NOTES ALTES

llimona, citronel·la, notes verdes

NOTES DE COR

notes aldehídiques, cumarina, eucaliptus, gingebre

NOTES DE BASE

Notes ambarines, fusta de cedre, praliné, molsa de roure, pachulí