El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Cellular Advanced Vital Night Elixir de La Colline | Perfumería Júlia

CELLULAR ADVANCED VITAL NIGHT ELIXIR

30 ML 100 ml / 505.00€
-52% T'ESTALVIES -163,50 €
315,00 € 151,50 €
151,50 € -52%
151,50 €
100 ml / 505.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Cellular Advanced Vital Night Elixir.

En actuar a la nit, el moment més propici per a la regeneració cel·lular, Cellular Night Elixir és un sèrum bifàsic refenerador, que constitueix un producte revitalitzador sublim per a la pell que requereix alleugeriment i una renovació d'energia. Embolica la pell cansada i manca de lípids amb excel·lents olis i agents regeneradors per estimular les cèl·lules i propiciar la reparació cutània. La sensació excepcional que confereix a la pell, sedosa i suau com el vellut, es veu impulsada per una delicada fragància amb notes calmants que indueixen a un somni reparador i regenerador. Aquesta essència bifàsica regeneradora exerceix un doble efecte a la pell: l'alleujament dels seus olis excel·lents (fase lípida) es veu reforçat per la capacitat revitalitzadora dels seus ingredients actius (fase hídrica).

EAN13
7612491180364
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Calmant
Regeneració
Revitalitzant
Suavitat
Textura
Crema
Format
Dosificador

Aplicar a la nit a la pell neta abans de la crema de nit. Agitar bé amb moviments circulars abans de fer servir. Omplir el dosificador amb una sola pressió i buidar el contingut al palmell de la mà. Barrejar suaument i aplicar amb petits tocs a la cara i al coll. Estendre amb suaus moviments circulars ascendents. Per a pells més desvitalitzades, aplicar al matí ia la nit.