El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LASH COUTURE VOLUME PESTAÑAS ARTIFICIALES 01

LASH COUTURE VOLUME PESTAÑAS ARTIFICIALES 01

No definit
4,59 €
4,59 € -0%
4,59 €
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,07€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

AMOR PER LES PESTANYES Les pestanyes artificials formen part d'un maquillatge perfecte. Les pestanyes artificials s'apliquen a la línia de les pestanyes. Amb una mini cola inclosa Disponible en diferents estils.

És així com s'apliquen:

Treu les pestanyes de la base i aplica cola a la tira de les pestanyes. Deixa que s'assequi durant aproximadament 30 segons.

Col·loca les pestanyes artificials al llarg de la línia de les pestanyes i pressiona lleugerament. Per retirar-les, tira amb cura de les pestanyes artificials i retira la cola restant. Les pestanyes són reutilitzables.

EAN13
4059729313515
Quantitat
1 ct
Tipus de Marca
Mass Market

Retira amb cura les pestanyes artificials de l'envàs i, si cal, retalla l'extrem exterior. Aplica una petita quantitat de cola de pestanyes a la banda de pestanyes i espera uns 30 segons perquè la cola es torni enganxós. Col·loca les pestanyes artificials per sobre de les naturals i pressiona suaument. Per retirar-les, desenganxa suaument les pestanyes artificials i retira la cola amb els dits. Reutilitzables

INGREDIENTS (GLUE/KLEBER/COLLE): ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.